2777
2789
عنوان

شوهرم بیاین

1579 بازدید | 52 پست

ببخشید تاپیک زدم نوشتین که متوجه  نشدیم میخام یبار دیگ بگم میگم ک ما دوران عقدیم  دیروز رفتیم خونه مادر شوهرم با مادرم و داییم  چون شوهرم طلاق میخاد با مادرم و داییم رفتیم خونشون ک با شوهرم حرف بزنین من اخلاقم بد بود و توبه کردم حالا اینا ب کنار دو س سال پیش ی بحثی شده بود بین مامانم و شوهرم شوهرم دیروز ب روی مادرم اورد  نمیدونم اعصبانی بود یا خواست مادرمو اعصبانی کنه وگرن قبل دعوای من و شوهرم خیلی شوهرم با مامانم خوب بود  براش دستمال میاورد ترشی همه چی ولی دیروز حرف از گذشته میزد مادرم ناراحت شد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرمت بین من و شوهرمم بدجور شکسته بود،رفتیم مشاوره زندگیمونو از نو ساختیم،الان هیچکی اندازه ما حرمت ب ...

چه خوب حتما فقر فرهنگی تو خانواده ی شوهرتون نبوده

من کسی رو میشناسم که خانواده ی شوهرش خیلی فقر فرهنگی دارن با یه دعوای ساده کارشون به طلاق کشید

حرمت بین من و شوهرمم بدجور شکسته بود،رفتیم مشاوره زندگیمونو از نو ساختیم،الان هیچکی اندازه ما حرمت ب ...

تاپیکمو خوندی خیلی اونم با احترام بود برا مادرم دوسدارم عوض شه زندگیم 

ینی میشه شما تا چه اندازه حرمت بینتون شکسته بود اول کی احترام گذاشت