2777
2789
عنوان

کنکوریااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 149 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان یه سوال من سال دیگه کنکور دارم و هیچیچچچچ کتاب و تست و هیچیییییی سمتش نرفتم یعنی خانوادمم حتی هیچی نمیگن میگن زوده 

کسی هست کلاس نرفته باشه برای کنکور تو خونه خودش بخونه ؟ 

همه  دوستام کلاس میرن من هیچچ کاری نکردم 

هرکی 
اره

سال اول خیلی بهتره چون مدرسه ام میری . تلاش کن حتمااا امسال قبول شی . من امسال موندم دارم پیر میشم تازه هنوز دو ماهه شروع کردم 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
دوستان یه سوال من سال دیگه کنکور دارم و هیچیچچچچ کتاب و تست و هیچیییییی سمتش نرفتم یعنی خانوادمم حتی ...

تو مدرسه ما که 3 نفر میشینن تو خونه نمیان مدرسه از تام لند و کلاسینو استفاده میکنن

اینا خیلی وقت گیر هست به اضافه کلاس های کنکور با این حال که تو خونه هستی..

باید هر چه سریع تر از کتاب تست و این چیزا استقاده کنی

سخته، ولی آخرش قشنگه:)  
بدتر از اون اینکه امسال مجاز شدم مشاورم انتخاب رشتمو اشتبا انجام داد مردود شدم

واییییی خیلی بدهه ایشالا امسال(دی) بهتر از سال قبل میشی 

این روزا قهر نکنید زندگی پر از خداحافظی های غیر منتظرست..