2777
2789
عنوان

کنکوریااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 149 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هی ما هم خودمون با این حرف ک بازارکار فقط برا تجربیه گول زدیم برا هیچ رشته ای کار نی یا پارتی یا آزمون استخدامی حرف اول اوغاین مملکت میزنم تامام📌📌

🐣لاجیمولالا...JM...1995🐥💜🫰🏻

این مشاور منم ک میگم توی تیز هوشان بوده و باهوشه مثل دوست شما . بعد دیپلم دو سال دور از کنکور بوده پ ...

وای چه عالی 

دوسال از درس دور بوده پس چیزی یادش نبوده که یعنی تقریبا از صفر شروع کرده !

از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡

دوستان من الان هیچی بلد نیستم  صفررررر صفررررر و رشتم انسانی امیدی هست از الان شروع کنم و دبیری بیارم ؟ 

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!

کی باید ثبت نام کنیم واسه کنکور تیر

لایک نکنننننننن لایک نکنننننننننن                مه ترسه … عاشقبه عاشق بوون ترسی ناوی ئه و په ره که ی شیت ده بیت شیتیش بو خوی دنیایه که!
خیلی ببخشید ولی  تا قبول شی پاره شدی😥 پارههههه پارههههه میدونی چیه؟😂😂😂😂 موفق باشی گلم تو ...

ارههه میدونم منم اول تجربی دادم😅😂

مرسی عزیزم همچنین❤️🥺

نظراتم تایید و رد نمیشه صرفاً نظره صلوات میفرستی؟
دوستان من الان هیچی بلد نیستم  صفررررر صفررررر و رشتم انسانی امیدی هست از الان شروع کنم و دبیری ...

تا تیر ماه هفت ماه مونده 

بخون 

نظراتم تایید و رد نمیشه صرفاً نظره صلوات میفرستی؟
میتونه منو راهنمایی کنه؟😔

عزیزم یه تیم مشاوره هستن و مشاور من جزوی از اون تیمه و جدا اصلا مشاوره قبول نمیکنه

فکر میکنم ظرفیتشون پر شده کامل چون از همون تابستون شروع کردن و اینها ولی من اسم موسسه رو میگم شما باهاشون تماس بگیرید چون ممکنه از نیم سال دوم یا بعد کنکور دی دوباره پذیرش کنن

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی