2777
2789

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

موقع زدن هم دردش زیاد بود؟میگن خیلی درد داره

اشکم میومد با اینکه بی حسیم زدم وحشتناک بود اینجوری بگم بهت تازه من استانه تحمل دردم خیلی زیاده ،الان اردکی شده از بس ورم کرده

مبارک باشه خانومیفقط قرصاتو مرتب بخور حتما

هیچ قرصی نداد قبلا فیلر شقیقه وگونه و...جای دیگه زدم بهم سفالکسین میداد ۵روز بخورم ،اما این دکتر گفت اصلا نیاز نیست ،ممنون عزیزم

هیچ قرصی نداد قبلا فیلر شقیقه وگونه و...جای دیگه زدم بهم سفالکسین میداد ۵روز بخورم ،اما این دکتر گفت ...

عجیبه راستش /:

چرک خشکنه لازنه ب نظرم :/ ولی اگه دکتر گفته من کی باشم چیزی بگم

واسه کبودی هم آناهیل میدن معمولا

چند زدی

من رفتم فیلر شقیقه بزنم اونجا دیدم کار لب دکتر خیلی خوشگله و چون بوتاکس و مزوژلم زدم خود دکتر گفت واست لبتو اشانتیون میزنم و کلی از قیافم تعریف کرد 😅😅🤣

عجیبه راستش /:چرک خشکنه لازنه ب نظرم :/ ولی اگه دکتر گفته من کی باشم چیزی بگمواسه کبودی هم آناهیل می ...

اره ازشون پرسیدم گفت لازم نیست اناهیلم عالیه اما بهتر از اون بهتون بگم توی این فیلرا و مزوژل و...بعدش فوری آب آناناس تگری خنک بزنی بر بدن خیلی موثره خییییلی واقعا از،یه ورق اناهیل بیشترجوابه من متاسفانه وقت نکردم برم