mahrokh97 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 168 عنوان چیکارکنم دوباره بهم پیام بده 426 بازدید | 21 پست سلام بچه هاتروخداکمکم کنیدبایه پسره تواینستاآشناشدم همیشه استوریهاموریپلای میکردتااینکه یه هفته پیش گفت میخوام یچیزی بهت بگم نمیدونم چطوری بگم بعدگفت شب بهت میگم امانمیدونم چرادیگه پیام ندادمنم بعددوروزبهش پیام دادم فقط نوشتم سلام خوبی اماسین نکردبااینکه آنلاین بودمنم کلاازتوفالورام ریموش کردم بااینکه آنلاین میشه اماپیام نمیده نمیدونم چیشدیدفعه چیکارکنم پیام بده بنظرتون میخواسته چی بگه منم ازش خوشم اومده نمیتونم فراموشش کنم 1401/09/21 | 19:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلا_امیری1401 عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 9699 پیام ندش دیگه اگه بخواد خودش پیاممیده زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
روانکار عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 683 ول کن تو رو خدا ، ملت همه رد دادن ، یارو یه شکری خورده نمیتونم فراموشش کنم یعنی چه؟😖😖
mahrokh97 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 168 پیام ندش دیگه اگه بخواد خودش پیاممیده دعایی چیزی هست بخونم پیام بده؟
لیلا_امیری1401 عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 9699 همین نمیتونم فراموشش کنم های من کار دستم دادبیخیالش شو تو الان فقط تومجازی باهاش اشناشدی انقدر وابستش شدی زمان کوتاهی هم هستدیگه اگه مدت طولانی باهم باشید.... بعدجداشید داغون میشی زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
لیلا_امیری1401 عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 9699 دعایی چیزی هست بخونم پیام بده؟ نه فقط دیگه پیام نده بهش خودش اگه بخواد میده اگه هی موس موس کنی فک میکنه آویزونشی وجذابیتی نداری پیشش زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
mahrokh97 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 168 وا چرا آنفالوش کردی؟ یه گوشه بود دیگه می اومد میگفت دیگه دیدم پیام نمیده منم ریموش کردم راهی نیست دوباره بیادتوفالورام؟
mahrokh97 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 168 نه فقط دیگه پیام نده بهش خودش اگه بخواد میده اگه هی موس موس کنی فک میکنه آویزونشی ... آخه یدفعه چیشدکه دیگه پیام ندادبرام سواله
mahrokh97 مدیر استارتر عضویت: 1399/09/26 تعداد پست: 168 همین نمیتونم فراموشش کنم های من کار دستم داد بیخیالش شو تو الان فقط تومجازی باهاش اشناشدی انقدر واب ... آخه یدفعه چیشددیگه پیام ندادبرام سواله
لیلا_امیری1401 عضویت: 1401/05/28 تعداد پست: 9699 آخه یدفعه چیشددیگه پیام ندادبرام سواله چه مدته به هم پیام میدین؟شاید بایکی دوست شده یا فقط براسرگرمی اومده بود ی پیامیبده یا سرش شلوغه.....گاهی تواینستا بااینکه آنلاین نیستیم میزنه انلاین خدامیدونه.. اینااحتمالات بود زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)