2777
2789
عنوان

چیکارکنم دوباره بهم پیام بده

425 بازدید | 21 پست

سلام بچه هاتروخداکمکم کنیدبایه پسره تواینستاآشناشدم همیشه استوریهاموریپلای میکردتااینکه یه هفته پیش گفت میخوام یچیزی بهت بگم نمیدونم چطوری بگم بعدگفت شب بهت میگم امانمیدونم چرادیگه پیام ندادمنم بعددوروزبهش پیام دادم فقط نوشتم سلام خوبی اماسین نکردبااینکه آنلاین بودمنم کلاازتوفالورام ریموش کردم بااینکه آنلاین میشه اماپیام نمیده نمیدونم چیشدیدفعه چیکارکنم پیام بده بنظرتون میخواسته چی بگه منم ازش خوشم اومده نمیتونم فراموشش کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین نمیتونم فراموشش کنم های من کار دستم داد

بیخیالش شو تو الان فقط تومجازی باهاش اشناشدی انقدر وابستش شدی زمان کوتاهی هم هست

دیگه اگه مدت طولانی باهم باشید.... بعدجداشید داغون میشی

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
دعایی چیزی هست بخونم پیام بده؟

نه  فقط دیگه پیام نده بهش  خودش اگه بخواد میده  اگه هی موس موس کنی فک میکنه آویزونشی

وجذابیتی نداری پیشش

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
آخه یدفعه چیشددیگه پیام ندادبرام سواله

چه مدته به هم پیام میدین؟

شاید بایکی دوست شده یا فقط براسرگرمی اومده بود ی پیامی‌بده یا سرش شلوغه.....گاهی تواینستا بااینکه آنلاین نیستیم میزنه انلاین

خدامیدونه.. اینااحتمالات بود