2821
2789
عنوان

اعتیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 38 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید واقعا قرص ماله خودش نیست  رابطه ی جنسیش چطوره ؟

خب اگه بخام با عقد مقایسه کنم خیلی داغونه اما بخام برگردم به قبل بارداریم. شده مثلا هفته ای یه بار یا دوبار. و زمانش هم کم شده. از طرفی هم خب بچه کوچیک دارم اون بنده خدا هم مایل باشه به خاطر بچه خیلی کمتر شده. اما خودش هم مثل قبل تمایل نداره. ساعت کاریش هم طوریه که شب دیر میاد. صبحا حدود ساعت 10 میره مباد ناهار می‌خوابه یکی دو ساعت. بعد میره ساعت 11و نیم شب این حدودا میاد. یه چیز دیگه هم که بازم مشکوکه اغلب اوغات معذرت میخوام اسهاله تو علائم این ب2 بود. ولی رفتارش با بچه هامون خییلی خوبه

میشه از رفتارهاشون بگین؟ یا یه مشخصه که خیلی تابلو باشه 

زود عصبی میشن یه رفتارهای عجیب دارن بعضی وقتا الکی لج میکنن مهربونم میشن خیلی کاری میشن ببیخشیدا یکیشون بی غیرت شده خیلی باغیرت بود و خیلی رفتارهای غیرمعقول دیگه

خب اگه بخام با عقد مقایسه کنم خیلی داغونه اما بخام برگردم به قبل بارداریم. شده مثلا هفته ای یه بار ی ...

رابطه ی جنسیش نرماله

خداکنه معتاد نباشه ، اما اون قرصه رو پیدا کردی خیلی مشکوکه

به نظر ماله‌خودشه

شاید هم اوایل دوره ی مصرفه ، تازه شروع کرده

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
از طرفیم اون دفعه که دیدم گفت مال منه بعد گفت مال شاگردم بوده  و اینا من شک کردم وگرنه از اول م ...

شوهر منم همینارو میگفت منم خنگ باور میکردم بعد بچه دار شدنم فهمیدم قبل ازدواجم مصرف میکرده

میشه از رفتارهاشون بگین؟ یا یه مشخصه که خیلی تابلو باشه  

ترامادول نسبت به بی دو خیلی سنگیه و معمولا رفتارهاشون و اثر قرص روشون کاملا مشخصه

هر معتادی نباید کثیف بد اخلاق، بی مسولیت و..... باشه

چون بعضی معتادها هستن کنترل شده مصرف میکنن و‌سالها میگذره کسی نمیفهمه اینا معتادن 

و اصلا تو رفتار و چهرشون چیزه خاصی نشون نمیدن

مگه یه سری علایم جسمی مثله یبوست و ترش کردن معده ، سردرد ، مشکلات جنسی ، و.... که اونم ممکنه یه فرد معتاد نباشه اما این‌مشکلات رو داشته باشه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

توروخدا ناراحت نشیا ولی دوست شوهرم به همین قرص های ترک اعتیاد، اعتیاد پیدا کرد متاسفانه خانمش اصلا صبر و کمک نکرد در جا گفت مهرم آزاد و طلاق سریع جدا شد البته بگم آقاهه خوب شد سال های بعدش با کمک مشاور و دکتر و اینا بعدشم دوباره ازدواج‌کرد الانم کلی بچه داره و اینا ولی کلا میخوام‌بگم این قرص ها رو هم جدی بگیر هم جدی برخورد کن دست دست نکن و اینکه بهش بگو باید باهات رو راست باشه دروغ نگه و توجیه نکنه تا بتونی کمکش کنی ترک‌کنه.

رابطه ی جنسیش نرماله خداکنه معتاد نباشه ، اما اون قرصه رو پیدا کردی خیلی مشکوکه به نظر ماله‌خودشه ...

اگه یه راهی بود بدون اینکه بهش بگم میخام ازش نمونه ادرار بگیرم ازش میگرفتم خیلی خوب میشد.راهی به ذهنتون نمیاد؟؟میخام قطعی مطمئن بشم بعد بهش بگم که میدونم با دلیل و مدرک 

توروخدا ناراحت نشیا ولی دوست شوهرم به همین قرص های ترک اعتیاد، اعتیاد پیدا کرد متاسفانه خانمش اصلا ص ...

اره  من خودمم همین قصد رو دارم دو تا بچه دارم از طرفی هم همسرم دوست دارم آدم خوبیه ینی به عنوان یه همسر و پدر خیلی آدم ایده عالیه. ان شاء الله که نباشه ولی اگه باشه قطعا بهش کمک میکنم تزک کنه