سلام دوستان من یه بار تو خونه یه قرص کوچولو که هنور تو بسته ش بود پیدا کردم ولی چیزی که توجهم جلب کرد این بود که دور تا دور جلد قرص رو با قیچی چیده بودن و فقط یه ذره از اسمش معلوم بود. منم گذاشتمش زیرتشک مبل و به روی خودمم نیاوردم خلاصه رفتم تو نت سرچ کردم ودیدم نوشته این قرص برای ترک اعتیاده.همچنان چیزی به همسرم نگفتم اما رفتارم تغییر میکنه نمیتونم جلوی خودمو بگیرم. ینی شوهرم میفهمه که یه چیزی شده خلاصه یه روز قرص دادم بهش گفتم این مال توئه گفت آره گفتم براچیه؟ گفت برا حساسیته چون اینا خانوادگی حساسیت دارن. منم چیزی نگفتم دیگه این یه فروشنده داشت یه روز گفت میخواد از مغازه بره و به قرص اعتیاد داره و فلان. اون قرصه رو هم از تو دخل پیدا کردم مال اون بوده منم گفتم عه باشه. ولی تصمیم داشتم زیر نظر داشته باشمش ببینم بازم چیزی ازش میبینم یا نه. الان دوباره تو خونه یه نصفه قرص پیدا کردم. نمیدونم به روش بیارم یا نیارم. شما تجربه مشابه دارین؟ یا اگه کسی رو میشناسین که مصرف میکرده لطفا راهنمایی کنه
اره من خودمم همین قصد رو دارم دو تا بچه دارم از طرفی هم همسرم دوست دارم آدم خوبیه ینی به عنوان ...
آفرین از یه مشاوره خانواده هم کمک بگیر چون تنها هستی و نمیتونی راجبه این قضیه با کسی صحبت کنی کلی بهت استرس وارد میشه پس خودت برو پیش مشاوره ازش مشورت و کمک بگیر تا دست تنها نباشی .موفق باشی و خوشبخت .
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه