2777
2789
عنوان

اعتیاد

664 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من یه بار تو خونه یه قرص کوچولو که هنور تو بسته ش بود پیدا کردم ولی چیزی که توجهم جلب کرد این بود که دور تا دور جلد قرص رو با قیچی چیده بودن و فقط یه ذره از اسمش معلوم بود. منم گذاشتمش زیرتشک مبل و به روی خودمم نیاوردم خلاصه رفتم تو نت سرچ کردم ودیدم نوشته این قرص برای ترک اعتیاده.همچنان چیزی به همسرم نگفتم اما رفتارم تغییر میکنه نمیتونم جلوی خودمو بگیرم. ینی شوهرم میفهمه که یه چیزی شده خلاصه  یه روز قرص دادم بهش گفتم این مال توئه گفت آره گفتم براچیه؟ گفت برا حساسیته چون اینا خانوادگی حساسیت دارن. منم چیزی نگفتم دیگه این یه فروشنده داشت یه روز گفت میخواد از مغازه بره و به قرص اعتیاد داره و فلان. اون قرصه رو هم از تو دخل پیدا کردم مال اون بوده منم گفتم عه باشه. ولی تصمیم داشتم زیر نظر داشته باشمش ببینم بازم چیزی ازش میبینم یا نه. الان دوباره تو خونه یه نصفه قرص پیدا کردم. نمیدونم به روش بیارم یا نیارم. شما تجربه مشابه دارین؟ یا اگه کسی رو میشناسین که مصرف میکرده لطفا راهنمایی کنه 

سلام یا بی دو هست یا متادون یا ترامادول 

به این قرص ها اعتیاد داره 

از اینا برای ترک استفاده میکنن ولی خودش اعتیاداوره

برو یه کیت تست اعتیاد چندکاره بخر که همه نوع مواد رو نشون بده و ازش خودت تو خونه تست بگیر

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
سلام یا بی دو هست یا متادون یا ترامادول  به این قرص ها اعتیاد داره  از اینا برای ترک است ...

خب با این حساب باید بهش بگم که میدونم. پس فعلا به روی خودم نیارم و یهو بهش بگم بیا تست انجام بدیم.؟! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب با این حساب باید بهش بگم که میدونم. پس فعلا به روی خودم نیارم و یهو بهش بگم بیا تست انجام بدیم.؟! ...

نه بهش نگو چون انگار ادمی نیست اعتراف کنه

ناغافل برو ازش تست بگیر موقع نمونه ادرار هم بالاسرش باش و طریقه ی صحیح استفاده از کیت هم یاد بگیر

حواست هم باشه روز قبلش قرص کدئین و اینا نخورده باشه که بهونه بیاره برای اینا مثبت شده

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
نه بهش نگو چون انگار ادمی نیست اعتراف کنه ناغافل برو ازش تست بگیر موقع نمونه ادرار هم بالاسرش باش&n ...

اینجوری روش باز نمیشه؟ ؟پررو شه! حداقل الان یه ترسی داره که ما نفهمیم

اینجوری روش باز نمیشه؟ ؟پررو شه! حداقل الان یه ترسی داره که ما نفهمیم

قرار نیست کل فامیل بدونن

فقط شما

اونم برای اینکه مجبور بشه ترک کنه 

اگه بهش نگی که کارشو ادامه میده ، راحت بدون هیچ مزاحمی

وقتی دیدی واقعا اعتیاد داره محکم باید بگی یا ترک میکنی یا باید از هم جدا بشیم ، فقط هم تو این‌مورد یه بار بهت فرصت میدم تکرار بشه بدون هیج فرصتی ازت جدا میشم 

اونوقت بهت میگه ترک میکنم ، اینطوری میفهمه ادامه ی اعتیاد یعنی از هم پاشیدنه زندگیش ، اونوقت یه انگیزه ی بزرگ داره برای ترک کردن

هرچند همشون بعده اینکه لو میرن رو میارن به دروغگویی

اینکه من نمیدونستم این قرص اعتیاد داره به عنوان مسکن استفادش میکنم ، دیگه نمیخورم ، بیا اصلا هرروز ازم تست بگیر و از این حرفها

اما شما قبول نکن 

بگو یا اعتراف میکنی یا میرم ، اگه اعتراف کنی کمکت میکنم ترک کنی و از هیچ کمکی دریغ نمیکنم و.... 

بعد که اعتراف کرد بیا تو تاپیک بهت بگم چه روشی رو برای ترک انتخاب کنه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
قرار نیست کل فامیل بدونن فقط شما اونم برای اینکه مجبور بشه ترک کنه  اگه بهش نگی که کارشو ادا ...

انقد آدم بی دست و پاییم  که خدا میدونه.من خودم میخواستم بهش بگم که خبر دارم و بذاره کنار چون به اینکه مامانش جوش بزنه خیلی حساسه میخاستم اینجوری تهدیدش کنم

خودت ببین نقطه ضعفش چیه  ولی اینجور مواقع اقایون از طلاق میترسن

اخه میدونی جالبیش کجاست!!! داداشش مصرف می‌کرد اون داداش دیگه ش هم یه بار مچشو گرفته بودن انقد از دست اونا عصبانی بود و می‌گفت نمیدونم آدم باید بی عقل باشه دنبال اینکارا بیوفته و هزار تا حرف دیگه بعد خودش بیوفته دنبال اینکارا خیلی عجیبه.. از این آدمان هست که جانماز آب میکشه که من من میکنه. ☹️. راستی میگن برای میل جنسی و این حرفا استفاده میکنن راسته؟ 

خودت ببین نقطه ضعفش چیه  ولی اینجور مواقع اقایون از طلاق میترسن

از طرفیم اون دفعه که دیدم گفت مال منه بعد گفت مال شاگردم بوده  و اینا من شک کردم وگرنه از اول میگفت مال شاگردم برداشتم ببینم چیه! چرا گردن گرفت 🤔

اخه میدونی جالبیش کجاست!!! داداشش مصرف می‌کرد اون داداش دیگه ش هم یه بار مچشو گرفته بودن انقد از دست ...

موادمخدر یا سومصرف دارویی اوایل مصرف قوت جنسی رو‌میبره بالا اما به مرور بی میلی جنسی ایجاد میکنه ، طوری که انگار خواهر برادرین

بعده ترک‌هم‌ اینا دچار مشکل میشن دچار زودانزالی میشن

موقع مصرف هم‌مشکل نعوظ دارن اما دیر ارضا میشن یعنی زمان رابطه خیلی طولانی میشه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
از طرفیم اون دفعه که دیدم گفت مال منه بعد گفت مال شاگردم بوده  و اینا من شک کردم وگرنه از اول م ...

کلا مشکوکه

یا قبلا معتاد بوده الان میخوره ترک کنه

یا الان به این قرص اعتیاد داره 

ببین حاضره سفر هوایی بیاد ، این افراد از سفر هوایی فرارین

چون نمیتونن قرص باخودشون ببرن ممکنه شناسایی بشن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
کلا مشکوکه یا قبلا معتاد بوده الان میخوره ترک کنه یا الان به این قرص اعتیاد داره   ببی ...

اتفاقا همیشه میگه یه سفر هوایی بریم کیش🤔🤔

امروزم میگفت هوایی بریم کربلا. 

موادمخدر یا سومصرف دارویی اوایل مصرف قوت جنسی رو‌میبره بالا اما به مرور بی میلی جنسی ایجاد میکنه ، ط ...

اگه مایلین تو تلگرام یا یه جای دیگه صحبت کنیم؟