2777
2789
عنوان

شما نشونه خدا را تو‌چی میبینید؟

350 بازدید | 22 پست

مثلا خودتون تعیین میکنید میگید فلان چیزا ببیننم یا فلان حرفا بشنوم

یا بدون این ک تعیین کنید ی چیو میبینید یا میشنوید میفهمید نشونه اس؟

میشه برام یه توحید بخونی؟🥹

اگه به دنبال نشانه ها باشی تشخصیش میدی که کدوم نشونه بوده

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشانه ها هر لحظه با ما دارند از همه طریقی حرف میزنن ...فقط کافیه اگاهیمونو ببریم بالا...ممکنه تو خواسته ای داشته باشی بعد هر تابلویی رو که نگاه کنی هر کتابی رو که باز کنی هر حرفی رو که بشنوی اونم کاملا یهویی نشانه ای مربوط ب خواسته ی تو یا پیامی که از طرف کائنات برای توباشه در اون ها باشه

نشانه ها هر لحظه با ما دارند از همه طریقی حرف میزنن ...فقط کافیه اگاهیمونو ببریم بالا...ممکنه تو خوا ...

میشه ی مثال از خودت بزنی میخام مطاقبت بدم با نشونه هاژ خودم ببینم ایا نشونه ان

به میوه هایی که میخوری نگاه کن، گلها. واقعا چیزای به این سادگی قدرت خدا رو نشون میده. 

ولی از همه مهم تر انسانه. من هر موقع بچه هامو نگاه میکنم میگم قربون خدا از یه قطره ببخشید آب این بچه به این قشنگی درومده. حرکت میکنه حرف میزنه فکر میکنه و.

از خدا میخوام بهم بگه که نشونس یعنی بفهمم مثلا فلان چیز نشونه بوده یا ربط داشته باشه به چیزایی که با ...

بعد تو چ چیزایی دیدی میشه مثال بزنی

بعد تو چ چیزایی دیدی میشه مثال بزنی

مثلا این که مسیر زندگیم رو باید چطوری انتخاب کنم و کدوم راهو برم

چه ادمایی به کمک من نیاز دارن و باید پیششون باشم ( اولویتم کیا باشن )

دیگه این که چه رشته ای بخونم هدفم چی باشه و اینجور‌چیزا

یه سری چیزارو با الهام به ذهن ادم و فکر کردن انگار خدا به ادم میگه‌‌...

یه چیزی که خیلی تکرار میشه برای ادم و خوابشو زیاد میبینم یه چیزایی که بدون این که بخوام بهم جذب میشه و منو میکشونه سمت خودش . یه حسایی که هست و اینا

برای من اینطوری بود

میشه ی مثال از خودت بزنی میخام مطاقبت بدم با نشونه هاژ خودم ببینم ایا نشونه ان

نشونه های من امکان داره بی نهایت تفاوت داشته باشه با نشونه های تو خیلی راحته تشخیص نشونه ها چون ب خواسته هات مربوطن...مثلا من درباره رابطه دوباره با شریک احساسیم تو خیابون راه میرفتم تابلو ها رو که کاملااااا یهویی میدیدم اسم اون بود ...یا جایی میرفتم توی فضای مجازی از برگشت عشق حرف میزدن نه اینکه من بخوام کاملا یهویی میشنیدم...یا تلویزیون روشن میکردم ایه قران این بود ان چیزهایی ک تصورش برای شما سخت است برای خدا بسار سهل و اسان است....و کلا چیزایی درباره قدرت خدا و خواسته هام.....