2777
2789
عنوان

عشقم چجوری دلشو به دست بیارم

209 بازدید | 11 پست

بچه ها بدجور گند زدم 

یلدا نامزدیمونه بعد ۵ سال نمیخوام به دلخوری بگذره

چیکار کنم؟

فقط 29 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

تو فک کن دو سال هر چی گفت برعکس انحام دادم 

حقوق کمشو هی زدم تو سرش

هر کاری کرد گفتم نکردی 

کاراشو بی ارزش کردم 

هر چیزی ازم خواست گفتم نه 

و...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت خدایا شکرت ۲۶ آذر صدای قلبشو شنیدم😭 اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ کردی فرزندم مگ؟؟

نوشتم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو فک کن دو سال هر چی گفت برعکس انحام دادم  حقوق کمشو هی زدم تو سرش هر کاری کرد گفتم نکردی&nb ...

خخخ

والا عجب مردیه ک میخاد بیاد نامزدت کنه

من بودم اسمتو نمیوردم دیگ😂

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 
خخخ والا عجب مردیه ک میخاد بیاد نامزدت کنه من بودم اسمتو نمیوردم دیگ😂

اره دمش گرمه هی گفت نکن ولی خر شدم چیکار کنم الان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره دمش گرمه هی گفت نکن ولی خر شدم چیکار کنم الان

کارلی گذشته رو جبران کن.بش توجه کن.ب حرفش گوش کن.هرکار قبلا نکردی الان بکن

نَبضــی کِ رَفتِـــع❌..گِرِفتَـــن نَــدارِع🫀🩺.. 
سلام خانم .سعی کن جبران کنی براش

اخه میگه دیگه نمیخوام جبران کنی هر کاری میخوای بکنی بکن دیگه کاری بهت ندارم میگه برام مهم نیس دیگه یکم تو قیافس حقم داره ها میگه تو هزتر بار قول دادی درست بشی نشدی این بارم نمیشه منم دیگه ازت توقع ندارم با این حال داره تلاش میکنه پول حور کنه جشن نامزدی خوبی برام بگیره

شما آقایی چیکار کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه میگه دیگه نمیخوام جبران کنی هر کاری میخوای بکنی بکن دیگه کاری بهت ندارم میگه برام مهم نیس دیگه ی ...

(من فقط نظر خودم رو میگم) من اگه بودم اگه طرف معذرت خواهی میکرد و اون کارها رو برام جبران میکرد شاید میبخشیدمش. البته بستگی داره که اون کارها چقدر براش مهم بوده . بعضی ها هم هستن که خیلی لجوجن و باید بیخیالشون شد عملا . اخه کار شما هم عجیبه خانم. نه به اون ضدیتتون نه به این پشیمونیتون

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)
(من فقط نظر خودم رو میگم) من اگه بودم اگه طرف معذرت خواهی میکرد و اون کارها رو برام جبران میکرد شاید ...

اره اونم میگه عجیبه 

من دوسش دارم ما میخوام برا خودم زندگی کنم اون میگه نظر منم تو زندگیت مهمه برا اینه که نمیتونم یه تصمیم درست بگیرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره اونم میگه عجیبه  من دوسش دارم ما میخوام برا خودم زندگی کنم اون میگه نظر منم تو زندگیت مهمه ...

شما هم بهش  حق بده خانم. من اگه بودم میترسیدم تو فردای زندگیمون هم طرف اینجوری کنه. اونوقت دیگه زندگی سخت میشه برای هر دو نفر

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)