2777
2789
عنوان

علی چی اوردی سرم علیی

174 بازدید | 4 پست

بری زیر دست اون دختری بشی که باهم اختلاف سنی یکی دوسال دارین و دختری بود که قبلاً پارتنر تون دوسش داشت و پیشنهاد ازدواج داده بود بهش....

من با پارتنرم کات کردم..بار روز اول از این دختر حس بدی گرفتم در صورتی که اصلا بد نبود ،بعد فهمیدم اون آدمی که کند زد به زندگیم قبلا ازش خواستگاری کرده بود.... هزار بار بخاطر این دختر که خود ش هم خبر نداشت خودمو مقایسه کردم گریه کردم جنگ و دعوا با پارتنرم ،در نهایت هم خانواده من رضایت به ازدواج ندادن و کات شد

خدا خواست امتحانم کنه الان شدم حسابداری اون بخشی که این دختر مدیرش هست...یعنی مدیر منه

دوسش دارم بخدا هیچوقت فکر بد از دلم رد نشده اما باز ته دلم یه حالت عقده دارم میبینمش دلم میریزه 💔

باهاش الان خیلی خوبم ولی یوقتایی زورش بالا سرمه همش تو دلم اذیت میشم

علی چیکار کردی با من که نتونم با همجنس خودمم مثل آدم رفتار کنم😭😭

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

چه ربطی داره اختلاف سنی کم مگه بده

سن خودم و مدیرم رو میگم

هر که شود صید عِشق کی شود او صید مَرگ💚۱۷خرداد ۱۴۰۳ امضام و عوض کردم ✨یه دغدغه خیلی سنگینی تو سرمه امیدوارم درست بشه💞میشه برام دعا کنین؟اسمم ملیکاست🤍 موسیقی و تآتر کار میکنم سوالی داشتین در این باره جواب میدم😍✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انقدر پسرا رو مهم ندونید

دلیلی نداره همه چیز برمحور اون پسره بگرده

تو بشی اکس علی

اون دختره بشه دختری که علی قبلا ازش خواستگاری کرده

،

تو خودتی ، حسابدار اون شرکت

اون دختر رئیس اون بخشه

علی خر کیه