2777
2789

من خودم حسرت دوران نامزدی عادی واسم موند،چون 10 روز بعد از عقدم کرونا شد و نشد خیلی چیزا رو تجربه کنیم مثل اولین کافه رفتن ها ،اولین عیدی که واسه عروس میگیرن،مسافرت 2 نفره،شب یلدایی عروس،ما حتی جلسه عروسی هم نداشتیم  

چرا بی تابی؟هیچ چیز ابدی نیست....باور کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگم ؟ 

حسرت اینو دارم پدر و مادرم زنده بودن و میدیدمشون 

حسرت اینکه موقع بارداری بهم رسیدگی کنن 

حسرت اینکه بعد از زایمان اینقدر زجر نکشم 

حسرت اینکه روزهای تعطیل یه جایی باشه که برم 

حسرت اینکه وقتی مریض میشم یه کاسه سوپ برام بیارن 

حسرت اینکه شوهرم پول داشت 

حسرت اینکه شوهرم ناتوانی جنسی نداشت 

حسرت اینکه شوهرم اهل بگو بخند بود 

خیلی زیاده.....نگم سنگین ترم

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
منم دقیفا مثل تو حتی لباس عقدم نخریدم با ی مانتو رفتم ن ارایشگاهی نه جشنی هیچی کلا ۵ نفر بودن همشونم ...

خیلی خوب میفهمم چی میگی ما ها یه چیزی تو زندگی مون کمه که شاید با اوضاع الان از نظر بقیه خنده دار باشه ولی واسه خودمون مهمه چون تو خاطراتمون جاش خالیه

چرا بی تابی؟هیچ چیز ابدی نیست....باور کن

حسرت یه مسافرت که به دلم بچسبه و خونه کسی نریم بریم هتل. .حسرت اینکه بتونم بدون اینکه قیمت چیزیو بپرسم بخرم از هرچی که خوشم اومد .حسرت یه خرید تنهایی بدون شوهرم برم و هرچی خاستم بخرم.والانم حسرت اینکه بدون اعصاب خوردی بذاره برم خونه بابام

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.