2777
2789
عنوان

توی زندگی چه چیزایی واستون حسرت شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 29 پست

سورپرایز شدن واسه تولدم

چون فردا تولدمه، دلم میخاد سورپرایز شم ولی میدونم خبری نیست

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
خیلی خوب میفهمم چی میگی ما ها یه چیزی تو زندگی مون کمه که شاید با اوضاع الان از نظر بقیه خنده دار با ...

دقیقا مثلا الان میبینم همه نزدیک عقد سرشون شلوغه و خریدن همش میگم خدا چرا برا من اینجوری نبود چرا انقد ساده بود پوووف عروسیمم همونجوری ولی یکم بهتربود 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلاس شنا برم. میدونم نمیتونم. پوست صاف داشنه باشم م همسرم هی نگه خدا کنه دخترمون ب تو نبره 

عزیزم مردا هیچوقت راضی نیستن زیاد به حرفاشون گوش نکن

چرا بی تابی؟هیچ چیز ابدی نیست....باور کن
و بازم همه اینااااا حسرت یه زندگی معمولیهههههه💔💔💔💔💔

اره متاسفانه.چیز زیادی نیست از لحاظ کسایی که زندگیشون معمولیه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
عزیزم مردا هیچوقت راضی نیستن زیاد به حرفاشون گوش نکن

دقیقا من چاق بودم رژیم گرفتم لاغر شدم الان میگه چیه لاغر شدی چاق شو. بعد زیاد ک میخورم میگه میخوای چاق شی خوب نیستا زانوهات درد میگیره.

حسرت یه مسافرت که به دلم بچسبه و خونه کسی نریم بریم هتل. .حسرت اینکه بتونم بدون اینکه قیمت چیزیو بپر ...

مشکلا ت مالی که الان دیگه حسرت همه ست.

ولی اگه به استقلال مالی برسی دیگه نگران قیمت خیلی چیزا نیستی منم یه زمانی میگفتم نمیشه ولی اونقدر جنگیدم تا بالاخره شد

سورپرایز شدن واسه تولدم چون فردا تولدمه، دلم میخاد سورپرایز شم ولی میدونم خبری نیست

تولدت مبارک عزیزم

اگه از من میشنوی خودت واسه خودت تولد بگیر من هرسال همینکارو میکنم واسه خودم کیک و شام سفارش میدم بعدم هرکس رو دوست دارم دعوت میکنم.یک سال دوستای خودم،یک سال دوستای خانوادگی مون، یک سال خانواده هامون معمولا هم بیشترش رو همسرم حساب میکنه  هم بهم خوش میگذره هم اعصابم داغون نمیشه که چرا اون واسم کاری نکرد

تولدت مبارک عزیزم اگه از من میشنوی خودت واسه خودت تولد بگیر من هرسال همینکارو میکنم واسه خودم کیک و ...

به شوهرم گفتم برام چی کار کن و حتی چه کادویی بخر، ولی میگم که دلم میخاد سورپرایز شم

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
مشکلا ت مالی که الان دیگه حسرت همه ست. ولی اگه به استقلال مالی برسی دیگه نگران قیمت خیلی چیزا نیستی ...

اخه وفتیم استقلال کالی داشتم همه حقوقم دست خودش بود.الانم میگه اگر بری سرکار حفوقتو بردار فلان کن بیسان کن ولی مطمنا دروغه محضه چون باز همشو میگیره ازم

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
اخه وفتیم استقلال کالی داشتم همه حقوقم دست خودش بود.الانم میگه اگر بری سرکار حفوقتو بردار فلان کن بی ...

درکل از لحاظ مالی خداروشکر مشکلی نداریم ولی خیلی اهل حساب و کتابه و هرچیزی میخاییم بخریم باید کلی بگردیم.مسافرتاشو ترجیح میده بره خونه فک و فامیل چیزی که من نمیپسندم دوست دارم برم جاهای دیدنیو ببینم و بگردم

درکل از لحاظ مالی خداروشکر مشکلی نداریم ولی خیلی اهل حساب و کتابه و هرچیزی میخاییم بخریم باید کلی بگ ...

نمیگم پولدار هست ولی وضعیت مالیشم جوریه که  میتونه سالی یکبار مسافرت اینجوری منو ببره.

سلامتی خواب خوش رشته و شغل خوب

ای بابا منم😔😔

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم