من خودم حسرت دوران نامزدی عادی واسم موند،چون 10 روز بعد از عقدم کرونا شد و نشد خیلی چیزا رو تجربه کنیم مثل اولین کافه رفتن ها ،اولین عیدی که واسه عروس میگیرن،مسافرت 2 نفره،شب یلدایی عروس،ما حتی جلسه عروسی هم نداشتیم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
و بازم همه اینااااا حسرت یه زندگی معمولیهههههه💔💔💔💔💔
اره متاسفانه.چیز زیادی نیست از لحاظ کسایی که زندگیشون معمولیه
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
سورپرایز شدن واسه تولدم چون فردا تولدمه، دلم میخاد سورپرایز شم ولی میدونم خبری نیست
تولدت مبارک عزیزم
اگه از من میشنوی خودت واسه خودت تولد بگیر من هرسال همینکارو میکنم واسه خودم کیک و شام سفارش میدم بعدم هرکس رو دوست دارم دعوت میکنم.یک سال دوستای خودم،یک سال دوستای خانوادگی مون، یک سال خانواده هامون معمولا هم بیشترش رو همسرم حساب میکنه هم بهم خوش میگذره هم اعصابم داغون نمیشه که چرا اون واسم کاری نکرد
مشکلا ت مالی که الان دیگه حسرت همه ست. ولی اگه به استقلال مالی برسی دیگه نگران قیمت خیلی چیزا نیستی ...
اخه وفتیم استقلال کالی داشتم همه حقوقم دست خودش بود.الانم میگه اگر بری سرکار حفوقتو بردار فلان کن بیسان کن ولی مطمنا دروغه محضه چون باز همشو میگیره ازم
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
اخه وفتیم استقلال کالی داشتم همه حقوقم دست خودش بود.الانم میگه اگر بری سرکار حفوقتو بردار فلان کن بی ...
درکل از لحاظ مالی خداروشکر مشکلی نداریم ولی خیلی اهل حساب و کتابه و هرچیزی میخاییم بخریم باید کلی بگردیم.مسافرتاشو ترجیح میده بره خونه فک و فامیل چیزی که من نمیپسندم دوست دارم برم جاهای دیدنیو ببینم و بگردم
درکل از لحاظ مالی خداروشکر مشکلی نداریم ولی خیلی اهل حساب و کتابه و هرچیزی میخاییم بخریم باید کلی بگ ...
نمیگم پولدار هست ولی وضعیت مالیشم جوریه که میتونه سالی یکبار مسافرت اینجوری منو ببره.
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم