2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عسل میخوری ؟؟

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

ببین اینارو نمیدونم ولی برا معده درد منو شوهرم که واقعا هم شدید هس زنجبیل معجزه کرد حتما یه بارم که شده امتحان کن.یه فنجون آب داغو یه کم نبات و زنجبیل بزن بهش همش بزن بخور.اب روی آتیشه.ینی فنجونو که میذاریم زمین خوب شدیم در این حد.امتحان کن ان شاالله که زودی خوب میشی

گاهی کم صبحونه 

من معده داغونمو با عسل قابل تحمل کردم ...

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

سلام عزیزم خوبی من الهه ام تو یه پستم در مورد یبوست ازم سوال پرسیدی خواستم بگم من امروز شیر و انجیر و برگه خوردم باز یبوستم ولی خوب تاثیر نداشت برگه ریختم که اثر کنه دو روز پیشم باز شیر و انجیر درست کردم اون موقع هم یبوست بودم ولی فکر کنم باز اثر نداشت من دفعه اول میذاشتم شیر اول بجوشه بعد انجیرو میریختم باز نمیدونم شاید همون اول میریختم ولی خوب یادمه انجیر که نرمم میشد له میکردم وونه هاش میزد بیرون بعد خوردنش چای و شیرینی خوردم شاید اینو خوردم اثر کرد باز نمیدونم ولی خوب اثرش همون یه بار بود نمیدونم شایدمم اثر نداشت ولی من قبل عادتم همیشه یبوست میشم شاید قراره عادت بشم که یبوست شدم نمیدونم باز من شربت یبوستم دارما ولی چون اثر نداره نمیخورم اثرش فقط دفعه اول بود که خوردم اونم چون اون روز استرسی شدم اثر کرد 

سلام عزیزم خوبی من الهه ام تو یه پستم در مورد یبوست ازم سوال پرسیدی خواستم بگم من امروز شیر و انجیر ...

خیلی بده منم اصلا پی پی ندارم   فقط ادرار 

میترسم سرطان بگیرم