2777
2789
عنوان

سوالات پزشگی

998 بازدید | 44 پست

با سلام. 

بنده پزشک هستم و با توجه به اینکه مطلع هستم که گاهی دسترسی به پزشک چندان راحت نیست, اماده هستم تا اگر خانم ها و آقایان در این سایت مورد یا سوال پزشکی دارن در حد امکان کمک و راهنمایی کنم. البته تخصص بنده در حیطه طب داخلی هست و در زمینه تخصص زنان و زایمان چندان صاخب نظر نیستم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته هدف بنده کمک بود. ولی ظاهرا این پلتفرم مکان مناسبی نیست و افراد در معرض تمسخر و توهین هستن. برای همین اکانت خودم رو پاک میکنم و امیدوارم به نحو دیگه و در مکان مناسب تری بتونم کمک کنم. 

با تشکر 

البته هدف بنده کمک بود. ولی ظاهرا این پلتفرم مکان مناسبی نیست و افراد در معرض تمسخر و توهین هستن. بر ...

نه نرو معدم داغونه انگار اسید نداره  غذا تا چند روز اونجا میمونه حالت تهوع میگیرم  یبوستم دارم شدید

این گزارش اندوسکوپی هست. مری طبیعی بوده ولی در ناحیه اتصال مری به معده یک توده ای مشاهده شده که از اون نمونه برداری انجام دادن و فرستادن برای بررسی میکروسکوپی و پاتولوژی.  بقیه تصمیم های درمانی بر اساس گزارش پاتولوژی هست. علت این توده ها میتونه موارد خوش خیم و بدخیم باشه که بر اساس گزارش پاتولوژی , میشه علت رو تشخیص داد و بر اساس اون درمان رو طراحی کرد. به جز این, مقدار کمی التهاب هم در معده دیده شده که این التهاب خفیف هست و ناشی از اسید معده هست. برای این التهاب باید قرص های معده استفاده کنن (مثلا امپرازول یا پنتوپرازول یا رانیتیدین). هر موقع که جواب پاتولوژی رو دریافت کردید برای بنده بفرستید تا برای شما دقیق تر بتونم  توضیح بدم.