2777
2789
عنوان

رفتم آزمایش تیتر بتا دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 26 پست
سلام مهربون .الحمدالله به لطف خدا به لطف دعاهاتون ، بتام چهاربرابر شده😭خیلی ممنون ازت

خداروشکر مبارکه

بالای ۲۰۰۰ شد برو برای سونو ایشالا بسلامتی بدنیا بیاد🤩

هر ۴۸ ساعت دو برابر میشه

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
خداروشکر منم باردارم هفته ۲۱ از ته دل برات دعا کردم ایشالله نی نیت سالم میاد بغلت و بارداری راحتی ...

ای جان مهربون خیر ببینی الهی 😍😍😍😍😍😍😍😍😍

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر مبارکه بالای ۲۰۰۰ شد برو برای سونو ایشالا بسلامتی بدنیا بیاد🤩 هر ۴۸ ساعت دو برابر میشه

ممنون مهربون جان سلامت باشی😍😍😍😍😍😍

سلام مهربون .الحمدالله به لطف خدا به لطف دعاهاتون ، بتام چهاربرابر شده😭خیلی ممنون ازت

عزیزم مبارکه بارداری خوبی داشته باشی

دقیقا منم تو همین شرایط پسرمو باردار شدم و الحمدالله سالم دنیا اومد

توروخدا برای بتای منم دعا کن ۴برابرشده باشه

۱۷ دادم ۳۵۰ شده بود امروز جهت اطمینان میخوام برم

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.
عزیزم مبارکه بارداری خوبی داشته باشی دقیقا منم تو همین شرایط پسرمو باردار شدم و الحمدالله سالم دنیا ...

خیلی ممنون 😍امضاتونوخوندم چقدرررر بامزه و شبیه ب من😍😍خدا حفظش کنه 

چشم حتمااااا حالتون و درک میکنم حتما دعا میکنم❤️❤️😍😍😍

خداروشکر مبارکه بالای ۲۰۰۰ شد برو برای سونو ایشالا بسلامتی بدنیا بیاد🤩 هر ۴۸ ساعت دو برابر میشه

من هفته ۵ هستم بتام ۴۵۰۰ هست به نظرت کی برم سونو؟

اگه حاجت خیلی سخت داری ۳ روز پشت سر هم صلوات حضرت زهرا( س ) روزی ۵۳۰ تا بدون وقفه بخون بدون اینکه بینش حرف بزنی یا کاری کنی قطعا معجزه میشه برات . برای منم دعا میکنی

من هفته ۵ هستم بتام ۴۵۰۰ هست به نظرت کی برم سونو؟

بتا بالای ۲۰۰۰ تو سونو ساک دیده میشه و داخل رحمی بودن نشون میده

برای قلب هم ۷ یا ۸ هفته بری مشخصه

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖
خیلی ممنون 😍امضاتونوخوندم چقدرررر بامزه و شبیه ب من😍😍خدا حفظش کنه  چشم حتمااااا حالتون و در ...

سلام میشه برای منم دعا کنید جواب آزمایشم مثبت باشه🙏🏻

از چی میترسی وقتی خدا همه کاره است؟
خیلی ممنون 😍امضاتونوخوندم چقدرررر بامزه و شبیه ب من😍😍خدا حفظش کنه  چشم حتمااااا حالتون و در ...

امروز تیتر دادم خوب بود الهی شکر از ۳۵۰ شده ۲۴۵۰

۹۹/۱۱/۲۵ بعد از ۲۵روز تاخیر بی بی مثبت شد۹۹/۱۱/۲۷ آزمایشم مثبت شد با بتای ۹۰ خدایا سپردمش بخودت ۹۹/۱۲/۱۰ سونوی تشکیل جنین دادم الهی شکر ۵هفته شدم..۹۹/۱۲/۲۴قشنگ ترین صدای دنیارو شنیدم .خدایا خودت حافظ این معجزت باشو بالاخره ۲۰ مهرماه فرشته من بدنیا اومد پسر قشنگم عاشقتم.401/9/17 بارداری دوم .خدایا خودت تودلیمو حفظ کن.۹/۲۳سونوی تشکیل ساک و جنین دادم.

ایشالا به سلامتی بیاد بغلت صحیح و سالم

🌌 ایرانم، به تعداد ستاره های کویر لوت تو دوستت داریم بچه های تو بچه های حضرت زهرا (س) هستن که یه روز ریشه ظلم و خشک میکنن 😇 🇮🇷 خواهرجونم اونی که مریضه و تربیت نشده حالیش نمیشه که پوششت انتخابته نه جرقه ای برای روشن شدن عوضی بازی ها و عقده هاش سر تو یا خونوادش 💔 احتیاط شرط عقله 😕 اهل دعوا و بحث بی فایده نیستم اگه جواب ندادم بدون برای اعصاب خودم و خودت احترام قائلم 😉 به آینده امیدوارم 🤞 زندگی مامانم
امروز تیتر دادم خوب بود الهی شکر از ۳۵۰ شده ۲۴۵۰

خداروشکر میشه شما و اسی که امروز خوشحالین برای ما هم دعاکنیم این روزها رو تجربه کنیم،اخه من سقط داشتم برعکس شماکه بتاهاتون زیاد شد از من هی کمترشدو سقط شد،خدا از شمارو حفظ کنه

منم ی مادرم فقط فرقم اینه منتظره  بچمم♥️خدایا خودت یه نگاهی به زندگیمون بنداز. یک عدد مامان منتظر