2777
2789
عنوان

مامانا باردارم لطفا کمکم کنید

125 بازدید | 11 پست

خانوما رفتم دندون پزشکی 

رفتم تو اتاق میخاستن از دندون همسرم عکس بگیرن 

دستگاهم روشن بود 

بعد بهم گفتم برو بیرون چون بارداری 

میترسم اشعه اش خورده باشه ب من میترسم استرس دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نبابا بیرون بودی دیگه

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

مامانا من باردارم ماه دومم تموم شده سرما خوردم چ خاکی تو سرم بریزم کمکم کنین خیلی حالم بده🥺

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
مامانا من باردارم ماه دومم تموم شده سرما خوردم چ خاکی تو سرم بریزم کمکم کنین خیلی حالم بده🥺

استامینیفون ساده می تونی بخوری.. مایعات فراوونم بخور.. اگه انار داری رو شعله گاز بپز و بخور

وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
نشسته بودم تو اتاق  دستگاهم روشن بود اصلا هواسم ب دستگاه نبود  ولی گفتن برو بیرون&nbs ...

دستگاه روشن می کنن دکمه ش رو تایم میدن تا کارش رو شروع کنه.. وقتی میرن بیرون خودشون اون موقع دستگاه کار می کنه. بعدم من تو بارداریم افتادم احتمال شکستگی انگشتم رو دادن رفتم تو ولی لباس تنم کردن و عکس هم گرفتن.. بچمم سالمه

استامینیفون ساده می تونی بخوری.. مایعات فراوونم بخور.. اگه انار داری رو شعله گاز بپز و بخور

بنظرت با استامنیفون چیزی نمیشع ؟مایعات مث چی؟اخه اب و چایی از دلم رفته نمیتونم زیاد بخورم و اره انار هس صبح رو گاز میپزمش گلم 

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
بنظرت با استامنیفون چیزی نمیشع ؟مایعات مث چی؟اخه اب و چایی از دلم رفته نمیتونم زیاد بخورم و اره انار ...

نه استامینیفون ساده اوکیه.. ابلیمو عسل خیلی خوبه یا سوپ مرغ اگه بتونی درست کنی.

نه استامینیفون ساده اوکیه.. ابلیمو عسل خیلی خوبه یا سوپ مرغ اگه بتونی درست کنی.

خودم ک انگار کوفته کوفته ام ب مامانم بگم برام درس کنه 

مرسیی از راهنماییت گلی جانم