2821
2789
ریپلای کن پیامتو نگاه کنم

منو دوست داره یا بهم فکر میکنه؟؟؟

یا از چشمش افتادم؟؟؟

الان با کسی در ارتباطه؟؟؟

امید داشته باشم واسه برگشتش؟؟؟

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس شوهرم به من وپسرامون چیه؟  پسرام در اینده موفق میشن؟

عزیزم دلشکستگی برای همسرت میبینم.

انگار ک توی خلوتش از سمت نزدیک ترین کساش ک شمایین بغض و دلگرفتگی داشته .

بله ان شالله اینده مالی خوب دارن ولی یکیشون ک تشخیص نمیدم کدومه مدیریت مالی ضعیفی داره ک لازمه بناب تشخیصت تواین زمینه حمایتش کنی تا مدیریت کنه خودش رو و اینده مالیش ب مخاطره نیوفته

عزیزم دلشکستگی برای همسرت میبینم. انگار ک توی خلوتش از سمت نزدیک ترین کساش ک شمایین بغض و دلگرفتگی ...

عزیزم نوبت عمل پای همسرم برای کی میشه ؟

میشه برای حل مشکلات پدرم صلوات بفرستید🥺، ممنون از دل پاکتون😘😘
منو دوست داره یا بهم فکر میکنه؟؟؟ یا از چشمش افتادم؟؟؟ الان با کسی در ارتباطه؟؟؟ امید داشته باشم ...

شریک عاطفی شما باکسی در ارتباط نیست اما من بازگشت نمیبینم.

توی شرایط مناسب خودت رجوع کن ولی شرایط رو بسنج‌چون اگر بیگدار ب اب بزنی پشیمانی داره برات

شریک عاطفی شما باکسی در ارتباط نیست اما من بازگشت نمیبینم. توی شرایط مناسب خودت رجوع کن ولی شرایط ر ...

ممنون عزیزم

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
شریک عاطفی شما باکسی در ارتباط نیست اما من بازگشت نمیبینم. توی شرایط مناسب خودت رجوع کن ولی شرایط ر ...

چکار کنم برگرده؟؟؟

23 دی میشه پنج سالمون

خانوم گل نسبت ب آینده من چیزی حس میکنی میتونم مشغول ب کار بشم؟

کی خونه دار میشیم؟

این کاربری دست دو نفره...یکیش دوستم zara مجرد و علاف و بیکار🤣🤣🤣🤣.......یکی هم صاحب پروفایل.....قشنگ از نوع تاپیک ها مشخصه کی چی پرسیده😁
باردار نیستی؟ فکر میکنم اولین قاعدگی رد شه بارداری

عزیزم نوبت عمل پای همسرم برای کی میشه ؟ خواهش میکنم جواب بده 

میشه برای حل مشکلات پدرم صلوات بفرستید🥺، ممنون از دل پاکتون😘😘