2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیره عزیزم

چرا جواب منو نمیدی؟ 

کی ماشینمون عوص میکنیم چی میخریم

هانی کی حامله میشه بچش چیه

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  
جدی؟؟ اخه من و یه پسری هردو بهم حس داریم  اسمش کیوانه  میخوام بدونم چی مرددش کرده که جل ...

خودش هنوز مطمئن نیست و ترجیح میده وایسه تاببینه چی پیش میاد

اقدامی نکن پیش قدم نشو

و اجازه بده خودش تصمیم بگیره 

فکر نمیکنم.

نمیره عزیزم

من و یه پسری هردو بهم حس داریم 

اسمش کیوانه 

میخوام بدونم چی مرددش کرده که جلو نمیاد؟؟؟

تهش چیزی درباره ازدواج بینمون میحسی؟؟؟

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
چرا جواب منو نمیدی؟  کی ماشینمون عوص میکنیم چی میخریم هانی کی حامله میشه بچش چیه

توی فصل دوم سال اینده معامله دارید

تبدیل به احسن میشه که البته باکمی فشارمالی همراهه

ممکنه توی اینکار مشاجره ای باهمسرت پیش بیاد ک باید مدیریتش کنی.اما درنهایت هردوکاملا رضایت دارید ب انتخاب

باید همسرش از نظر تحرک اسپرم و.. و خودش هم رحم تخمدان بررسی بشن من مانع جسمی میبینم. ک چند وعده مثل ۳ الی۴ ماه تاخیر رقم میزنه

خودش هنوز مطمئن نیست و ترجیح میده وایسه تاببینه چی پیش میاد اقدامی نکن پیش قدم نشو  و اجازه ب ...

چقدر خوب توضیح دادی

پس کلا درباره ازدواجم چیزی حس میکنی ؟

زمانش آدمش؟؟؟

یعنی بدون استثنا حس ششمی ها گفتن به عشقم نمیرسم 

شانس منه چقدرم دوسش داشتم

توی فصل دوم سال اینده معامله دارید تبدیل به احسن میشه که البته باکمی فشارمالی همراهه ممکنه توی این ...

عزیزم جوابمو بده😔😔😔

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
چقدر خوب توضیح دادی پس کلا درباره ازدواجم چیزی حس میکنی ؟ زمانش آدمش؟؟؟ یعنی بدون استثنا حس ششمی ...

باعشق ازدواج نمیکنی

اما توی رفاه و امنیت روانی زندگی میکنی

پس قلبتو بسپار به خدا و بزار خودش برات بهترینو زقم بزنه.

دعا و توکل ب خدا فراموش نکن.

توی فصل دوم سال اینده معامله دارید تبدیل به احسن میشه که البته باکمی فشارمالی همراهه ممکنه توی این ...

حس شوهرم به من وپسرامون چیه؟ 

پسرام در اینده موفق میشن؟ 

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  
باعشق ازدواج نمیکنی اما توی رفاه و امنیت روانی زندگی میکنی پس قلبتو بسپار به خدا و بزار خودش برات ...

مرسی گلم 

درباره کیوانم. ببخشید میپرسم 

اون چی؟؟؟کی به نظرت زن میگیره؟؟؟

اصن چیزی میحسی دربارش؟؟؟

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز