2821
2789
بچه ها خسته شدم😮‍💨

فقط بگو هیچ راهی وجود نداره برگرده طرفم؟؟؟

۲۳ دی میشه ۵ سالمون

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاخیر افتاده و نیاز به پیگیری مداوم احتمال زیاد تا پایان امسال اتفاق نمیوفته

محبوبه جون درباره کیوانم بگو برام 

اخه من دلم اونو میخواست 

درباره ازدواجش طرفش چی حس میکنی؟؟؟

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
گلم میشه لطفا حستو نسبت به یک ماه آینده من بگی و اینکه کسی بهم فکر می‌کنه؟

کسی تو زمینه احساسی عاطفی بهت فکر جدی نمیکنه

توی یک ماه اینده مبتلا ب بیشتر از ۲ گناه کبیره میشی ک برات سنگینی و ب تاخیرافتادن رزق داره پس تو اعمالت بیشتر دقت کن.

یه موفقت مالی داری. از طرف شخصی بهت پولی میرسه ک خیلی بکارت میاد

ی تماس تلفنی (خوشحال کننده)

بحث و جدل بایکی از افراد نزدیکت تو خانواده ک اگ مدیریتش نکنی باعث قهرطولانی و کدورت میشه

کسی تو زمینه احساسی عاطفی بهت فکر جدی نمیکنه توی یک ماه اینده مبتلا ب بیشتر از ۲ گناه کبیره میشی ک ...

مرسی عزیزم بحث و جدلی همین امشب داشتم و فکر کنم قهر طولانی هم باشه😅

محبوبه جون درباره کیوانم بگو برام  اخه من دلم اونو میخواست  درباره ازدواجش طرفش چی حس می ...

عزیزم میل عاطفیش بهت خیلی کمرنگ شده

خانمی زبان عشقش رو بدست اورده و روابطشون رو مدیریت میکنه هرچند که اختلاف نظرهایی باعث جدل بینشونه اما نهایتا اینده ی طولانی باهم دارن

عزیزم میل عاطفیش بهت خیلی کمرنگ شده خانمی زبان عشقش رو بدست اورده و روابطشون رو مدیریت میکنه هرچند ...

مرسی که برام  وقت گذاشتی ببخشید بابت خستگیت شب به خیر❤️ برات حمد میخونم عزیزم 🙏

چقدر بابت دل کندن زجر کشیدم  ولی شد.
فقط بگو هیچ راهی وجود نداره برگرده طرفم؟؟؟ ۲۳ دی میشه ۵ سالمون

میشه اینو بگی،ببخش خیلی مزاحمت شدم

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
عزیزم میل عاطفیش بهت خیلی کمرنگ شده خانمی زبان عشقش رو بدست اورده و روابطشون رو مدیریت میکنه هرچند ...

سلام عزیزم میشه منو بگی حس آقای ER به من چیه ؟! 

امتحان فردام رو چجوری میدم ؟!

میتونی چندتا از ویژگی های ظاهریم رو هم بگی ؟!  

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

فقط بگو هیچ راهی وجود نداره برگرده طرفم؟؟؟ ۲۳ دی میشه ۵ سالمون

نه 

مگراینکه خودت رجوع کنی

والبته صحبت حضوری و نزدیک شدن فیزیکی براش اطمینان خاطر بیشتری میاره ک البته باید ب موقع و شرایط لحاظ شه.

اما فکر نمیکنم ب ازدواج ختم شه 

2790
2823
2791
2779
2792