2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه  مگراینکه خودت رجوع کنی والبته صحبت حضوری و نزدیک شدن فیزیکی براش اطمینان خاطر بیشتری میار ...

مرسی که وقت گذاشتی عزیزم

ورق میندازی متوجه میشی یا از حست میگی؟؟؟

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
مرسی که وقت گذاشتی عزیزم ورق میندازی متوجه میشی یا از حست میگی؟؟؟

حسم رو میگم 

ونمیتونمم اثبات کنم ک حرفم درسته یانه

معمولاخودافراد بعدش میگن دقیقا همونشد. گاهیم پیش اومده نشه!!

اعمل و افعال انسانها تقدیر لحظه ب لحظه ی ایندشون رو ممکنه تغییربده. حتی دعای یکی دیگه درحقت ممکنه همه چیو بریزه بهم.لذا هیچ چیزی قطعیت نداره 

چی بگم؟جزئی سوال کن الان چندین مساله بین شما وجود داره

منو میشه بگی عزیزم 

حس آقای ER به من چیه ؟! 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

حسم رو میگم  ونمیتونمم اثبات کنم ک حرفم درسته یانه معمولاخودافراد بعدش میگن دقیقا همونشد. گاه ...

آها مرسی عزیزم،در هر صورت خیلی محبت کردی پاسخگو شدی

فقط اینو نگفتی هنوزم دوستم داره یا نه

بهم فکر میکنه یا نه؟؟؟

برای حاجت رواییم صلوات میفرستی😥🥺ان شاءلله عاقبت بخیر شی و گره ای تو زندگیت نیفته🙏🙏
عزیزم دوقلونمیشه واگر بشه یکیش پوچه پسر

چرا منو نمیگی 🥲

حس آقای ERبه من چیه ؟! اصلا منو میبینه ؟! 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

2790
2823
2791
2779
2792