2777
2789
عنوان

🔥💓خانومانه💓🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 109 پست
دستت درد نکنه که اینقدر قشنگ توضیح دادی 💖

خواهش میکنم😊

ممنون از شما ک‌مطالب رو بادقت مطالعه کردین و پیشنهاد دادین و‌نظرتونو مطرح کردید خیلی باارزش بود برام 🙏🏻💚

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از بدترین رفتارهایی که یه زن نسبت به یه مرد داره اینه که نشون میده من به رابطه_نیازی ندارم...

و عقیده داره که فقط مرد باید پیشقدم بشه...

🔵اینجا دیگه مرد تامین کننده نیست،بلکه: تامین شونده ست...و دیگه اون رضایت و آرامش و اعتبارش ازش گرفته میشه...

❌وای از وقتی ک خانم ب اقا میگه:من احتیاجی ب رابطه ندارم و فقط ب خاطر توعه و هیچ وقت شروع کننده نیس

یامیگه:

❌ب من دست نزن

❌حوصله ت رو ندارم

❌یادت نی رفتار فلان موقع ت رو؟(تلافی)

این خیلی برای ی مرد سنگینه...

ودیگ مرد ن تنها احساس تامین کنندگی پیدانمیکنه بلکه ی احساس مصرف کنندگی پیدا میکنه💔

💜اصلاااا یکی از دلایل عمده ی گرایش اقایون متاهل ب سمت زنان دیگ اینه ک اقا میخاد خانمشو تامین کنه ،خانم پسش میزنه مثلا(تو مسائل مالی،عاطفی...)

بعد ی خانم دیگ پیدامیشه و بهش اون حس تامین کنندگی رو میده🤷🏻‍♀️

❣️پس خانمای عزیز؛شما هم گاهی برای رابطه باهمسرتون پیش قدم بشید و رابطه رو کلید بزنید...

نشون بدید ک شماهم به رابطه نیاز دارید این ابدا باعث‌نمیشه ک‌شما سبک یا ذلیل بشید؛

بلکه اینجوری خیلی بهش حس تامین میدید

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

زن اگر شاد باشه قلب خونه میتپه💓

زن اگر موهاشو شکل بده،صورتشو ارایش کنه،لباسای شاد بپوشه زندگی تو خونه جریان پیدا میکنه😊

🍃زن اگ کودک درونش هنوز شیطنت کنه،شوخی کنه،بخنده همه اهل خونه رو ب زندگی نوید میده👌🏻

💔اگر روزی زن چشاش رنگ غم بده حرفاش بوی گلایه و کسالت بده

اگ ذره ای بی حوصله و ناامید بنظر برسه

تموم اهل خونه رو ب غم کشیده🔥

بلهههه زن بودن دشواره

زنان ارمغان آور شادی گذشت و‌خنده هستن

اقایون باید یادشون باشه قلب خونه💓 باید بتپه 

مواظب قلب خونتون باشید😊

🔵#فرزند_پروری#  

🍀همیشه ب فرزندتون سلام کنید و بهش احترام بزارید

🍀برای بازی و صحبت کردن بااو زمانی رو درنظر بگیرید ک مشتاق باشه

🍀از زور گویی پرهیزکنید ومفاهیم زندگی با زبان و عمل خودشون اموزش بدید

🍃با فرزندتون رفتار محبت امیز داشته باشی

🍃ناکامی های فرزند رو محترم بشمرید و اونو از شکست نترسونید

🍃فرزندتون رو برای خودش و بر اساس توانایی هاش پرورش بدید نه برای اینک تصویری از ارزوهاتون باشن

💚باصبرو سکوت با فرزندتون ارتباط برقرار کنید

💚ب حرف هاش گوش بدید و هرگز سعی در ساکت کردنش نکنید

سیاست_داشته_باش#  

خانمای عزیز ب جای نشون دادن رفتارای خیلی منفی و دور از شان خودتون،صحبت کنید

مثلا:فرض کنیم همسریانامزدتون ی رفیقی داره ک ب شدت ازش بدتون میاد حالا ب هردلیلی

شما ب جای اینک هربار میگ بافلانی میرم بیرون شروع کنید ب قضاوت کردن طرف یاهرچی از دهنتون در میاد بگید

باهمسرتون حرف بزنید و دقت کنید ک اگر هربار میخاد بره بیرون بینتون بحث و جدل باشه یامدام تیکه و کنایه بندازید دفه بعد ازشما پنهان میکنه

ویا بهتون دروغ بگه و باعث میشه حتی بااینک همدیگ رو دوس دارید صرفا سر اینک دارید انتخاب هاشو محدود میکنید رابطتون بهم بخوره❌

پس ی روز باهاش صحبت کنید و بگید چرا از فلانی خوشتون نمیاد و در کل یار همدیگ باشید و بیشتر باهم حرف بزنید

خانماااا ی توصیه خودمونی❣️👌🏻

مردا از بی تفاوتی متنفرن هااا

پس تصور نکنید اگر ازش فاصله بگیرید ب شما جذب میشع 

تعادل رو رعایت کنید 

ن انقدر دور شید ک شمارو نبینه و ن انقدر نزدیک ک براش عادی بشید💙

🔥اسرار زناشویی

مواظب حسادتای همسرتون باشید❌

اگ میخاین جاتون همیشه ت قلب شوهرتون باشه هیچ وقت بیش از حد از مرد دیگ ای پیشش تعریف نکنید

هیچ وقت چیزایی رو از دیگران یاد میگیریدبا اب و تاب پیش او بازگو نکنید،از کجا میدونید ب غرور شوهرتون برنخورده؟؟

بعضی از مردا گاهی حسادتشونو پنهان میکنن و قدرت ابرازشو ندارن،اون وقت دچار دردی درونی میشن ک پیامدهاش خوشایند نیس🤷🏻‍♀️

❣️شما باید متوجه این خصیصه مردا باشید

از طرفی شوهرتون باحسادت ب طور غیرمستقیم ب شما نشون داده ک چقدر دوستون داره😊

📣روش حل اختلاف رو ب فرزندتون اموزش بدید

والدین قرار نیس اختلاف نداشته باشن،دعوا نکنن و همیشه باهم موافق باشن

کودک قراره از والدینش روش درست حل اختلاف رو اموزش ببینه

قراره ببینه پدرو مادرش با دو عقیده مختلف چطور سر ی مسئله ب تفاهم میرسن

قراره ببینه با داشتن اختلاف عشق و محبت هم تموم میشه؟

والدین قراره ب فرزندشون نشون بدن انسان حتی با خودش هم تفاهم نداره چ برسه ب دیگری!

اما با احترام،ابراز درست عقاید،باگوش دادن ب هم میتونن یجایی ب تفاهم برسن و مشکلاتو حل کنن

و قراره از هردو اختلاف هردو نفر پیروز بیرون بیان یا فقط یک نفر!!!

❣️ترفندهای خانه داری

اگ برچسبی کندین از روی شیشه یا هر وسیله و ردش موند

با لاک پاک کن یا پیف پاف سریع تمیز میشه و ردش نمیمونه😊👌🏻

برای اینک لباسا ب هم رنگ ندن موقع شستشو یکم نمک با پودر رختشویی مخلوط کنید و بشورید😊👌🏻

اگ مشکل بواسیر و یبوست دارید نیم ساعت قبل صبونه ۲ قاشق غذاخوری خاکشیرداخل اب گرم بریزید و میل کنید😊👌🏻

تو قابلمه شیر ی قاشق چوبی بذارید حتما چوبی باشه شیر سر نمیره😊👌🏻

تو ماکارونی اویشن و کره بزنید و بذارید دم بکشه طعمش عالی میشه😊👌🏻 

خانه داری💚

برای تمیزکردن سینک از جنس سرامیک از ماده تمیز کننده ب صورت زل یاکرم استفاده کنید،برای پیشگیری از خراشیدگی هنگام تمیزکاری از سیم استفاده نکنید

خانه داری🍀

چجوری روغن ماشینی ک ریخته شده کف حیاط رو تمیز کنیم❌

فقط کافیه مقداری نوشابه گازدار روی لکه بریزید و یک روز مهلت بدید

بعد از یک روز با شیلنگ و سطل ابکشی کنید