2777
2789

سلام بچه های عزیز

من واسه کنکور خیلی به خودم وایب مثبت میدم که نتیجه خوبی خواهم گرفت

موفق خواهم شد.تلاش خواهم کرد.

اما خوب وقتی میبینی خوب پیش نمیری و نمیدونی چطور مطالعه کنی عملا انگار داری فقط خودتو گول میزنی.

نمیدونم چکار کنم

من امسال باید قبول بشم ولی نمیدونم چکار کنم

تا حالام البته مشاور زیاد عوض کردم..هیچکدوم حالتو نمیفهمن سال تا سال جوابتو نمیدن.یه برنامه نمیدن.بدرد لا جرز میخورن

دیگه از همه چیز حالم بهم میخوره. تورخدا ی راهی جلو پام بزارید تا آخر عمرم دعاتون میکنم.بخاطر مادرم باید قبول بشم

تجربی ام و یکسال پشت کنکور با یه حال نابود و داغون

دیوونه این چه حرفیه میزنی

مگه قراره بخاطر کنکور آینده و زندگی رو از خودت بگیری.

دلت به حال همون مامانت بسوزه...

ضمنا بهت پیشنهاد میدم امضام رو بخونی..بدرد خیلی ها مثل تو خورده که بهم گفتن

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مشاور میشناسم تک جلسه هاش عالین راهتو مشخص میکنه برات ابهاماتت رو رفع میکنه استراتژی بهت میده پیج ...

ممنون عزیزم.

بخدا متنفرم از موسسه ها

از همشون..یه مشت دلال بی سواد دانشجو

ممنون عزیزم.بخدا متنفرم از موسسه هااز همشون..یه مشت دلال بی سواد دانشجو

نه این از این موسسه ها نیست

من خودمم دارم پیش میرم که کم کم باهاش تک جلسه بردارم

قبلا داشتم باهاش ولی به حرفاش عمل نکردم

در قالب ویس چت هر راهنمایی که لازم باشه میکنه میتونی هر چقد سوال داری ازش بپرسی

مررررررسی خواهری🥺🥺🥺

حتما بدردت میخوره

ایشونو خیلی ها معرفی کردممشاور درجه یک خودم بود

مثل یک مادر آگاه دلسوز و ماهر و کاربلد

تورخدا دیگه اینطور نگو سر صبحی دلم گرفت..

کم خودکشی جوان و نوجوانان داریم

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

تو متاهل بودی قبول شدیبابا دمت گرم خفنباورم نمیشه

ممنون جانم.

آره و یک روز دقیقا حال تورو داشتم و رسیده بودم به در بسته

ولی مسیرم به لطف خدا روشن شدالبته به مشقت زیاد

ممنون جانم.آره و یک روز دقیقا حال تورو داشتم و رسیده بودم به در بسته ولی مسیرم به لطف خدا روشن شدالب ...

نمیدونم کله صبح شاید حکمتی داشت تو اوج حال بدم بیای و اینطور راهنماییم کنی دمت گرم واقعا

خیلی دلم روشن شد.حتما مشاور خوبین

بهش پیام میده..خیلی لطف کردی خانم دکتر

واس منم دعا کن مامانم روسفید کنم