2777
2789
عنوان

🔥💓خانومانه💓🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1990 بازدید | 109 پست

۵ ترفند خانه داری💓👌🏻

اگ سبزی خوردن پلاسیده شده با ی سیب زمینی سبزیا تازه میشن

اگ گوشت خورشتی دیرپزه با یک عدد گردوی باپوست ب مدت ۴۵دیقه کاملا گوشت میپزه

اگ برنجتون زیادی جوش خورده یک ق غ بهش ابلیمو بزنید و بعد ابکش کنید اصلا خراب نمیشه

اگ دستتون بوی پیاز مرغ ماهی گرفت باخمیردندون بشورین کاملا از بین میره

اگ تخته چوبی بوی بدی گرفته نمک و لیمو ترش بزنید بعد بشورید کاملا بوی بد از بین میره

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

چکارکنیم قارچ هایی ک فریز میکنیم سیاه نشه؟!❌

قارچ هارو بشورید و بزارید کنار ی قابلمه اب رو بزارید بجوشه بعد کمی نمک بریزید قارچ های درسته رو ب قابلمه اضافه کنید و بزارید سه چهار دیقه بجوشه بعد قارچ هارو از روی حرارت بردار و ابکش کن و اب سرد بریزید روش اجازه بدید خنک بشه

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خانه داری🍃

چجوری بوی بد چاه و فاضلاب رو از بین ببریم؟!❌

ترکیب لیمو ترش+جوش شیرین

داخل لوله بریزید بعد از مدتی اب سرد بریزید

خانه داری🍃

چطوری مورچه هارو از بین ببریم؟!❌

مورچه ها از بوی دارچین متنفرن

کافیه کمی دارچین یا روغن دارچین ب گوش پاک کن بزنید و بزارید توی لونشون دیگ مورچه نمیبینید

خانه داری🍃

پیاز خرد میکنی چشات اذیت میشه؟!❌

اونارو ۲۰ دیقه قبل داخل فریزر قرار بده