2777
2789
عنوان

🔥💓خانومانه💓🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 109 پست
دستت درد نکنه که اینقدر قشنگ توضیح دادی 💖

خواهش میکنم😊

ممنون از شما ک‌مطالب رو بادقت مطالعه کردین و پیشنهاد دادین و‌نظرتونو مطرح کردید خیلی باارزش بود برام 🙏🏻💚

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از بدترین رفتارهایی که یه زن نسبت به یه مرد داره اینه که نشون میده من به رابطه_نیازی ندارم...

و عقیده داره که فقط مرد باید پیشقدم بشه...

🔵اینجا دیگه مرد تامین کننده نیست،بلکه: تامین شونده ست...و دیگه اون رضایت و آرامش و اعتبارش ازش گرفته میشه...

❌وای از وقتی ک خانم ب اقا میگه:من احتیاجی ب رابطه ندارم و فقط ب خاطر توعه و هیچ وقت شروع کننده نیس

یامیگه:

❌ب من دست نزن

❌حوصله ت رو ندارم

❌یادت نی رفتار فلان موقع ت رو؟(تلافی)

این خیلی برای ی مرد سنگینه...

ودیگ مرد ن تنها احساس تامین کنندگی پیدانمیکنه بلکه ی احساس مصرف کنندگی پیدا میکنه💔

💜اصلاااا یکی از دلایل عمده ی گرایش اقایون متاهل ب سمت زنان دیگ اینه ک اقا میخاد خانمشو تامین کنه ،خانم پسش میزنه مثلا(تو مسائل مالی،عاطفی...)

بعد ی خانم دیگ پیدامیشه و بهش اون حس تامین کنندگی رو میده🤷🏻‍♀️

❣️پس خانمای عزیز؛شما هم گاهی برای رابطه باهمسرتون پیش قدم بشید و رابطه رو کلید بزنید...

نشون بدید ک شماهم به رابطه نیاز دارید این ابدا باعث‌نمیشه ک‌شما سبک یا ذلیل بشید؛

بلکه اینجوری خیلی بهش حس تامین میدید

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

زن اگر شاد باشه قلب خونه میتپه💓

زن اگر موهاشو شکل بده،صورتشو ارایش کنه،لباسای شاد بپوشه زندگی تو خونه جریان پیدا میکنه😊

🍃زن اگ کودک درونش هنوز شیطنت کنه،شوخی کنه،بخنده همه اهل خونه رو ب زندگی نوید میده👌🏻

💔اگر روزی زن چشاش رنگ غم بده حرفاش بوی گلایه و کسالت بده

اگ ذره ای بی حوصله و ناامید بنظر برسه

تموم اهل خونه رو ب غم کشیده🔥

بلهههه زن بودن دشواره

زنان ارمغان آور شادی گذشت و‌خنده هستن

اقایون باید یادشون باشه قلب خونه💓 باید بتپه 

مواظب قلب خونتون باشید😊

🔵#فرزند_پروری#  

🍀همیشه ب فرزندتون سلام کنید و بهش احترام بزارید

🍀برای بازی و صحبت کردن بااو زمانی رو درنظر بگیرید ک مشتاق باشه

🍀از زور گویی پرهیزکنید ومفاهیم زندگی با زبان و عمل خودشون اموزش بدید

🍃با فرزندتون رفتار محبت امیز داشته باشی

🍃ناکامی های فرزند رو محترم بشمرید و اونو از شکست نترسونید

🍃فرزندتون رو برای خودش و بر اساس توانایی هاش پرورش بدید نه برای اینک تصویری از ارزوهاتون باشن

💚باصبرو سکوت با فرزندتون ارتباط برقرار کنید

💚ب حرف هاش گوش بدید و هرگز سعی در ساکت کردنش نکنید

سیاست_داشته_باش#  

خانمای عزیز ب جای نشون دادن رفتارای خیلی منفی و دور از شان خودتون،صحبت کنید

مثلا:فرض کنیم همسریانامزدتون ی رفیقی داره ک ب شدت ازش بدتون میاد حالا ب هردلیلی

شما ب جای اینک هربار میگ بافلانی میرم بیرون شروع کنید ب قضاوت کردن طرف یاهرچی از دهنتون در میاد بگید

باهمسرتون حرف بزنید و دقت کنید ک اگر هربار میخاد بره بیرون بینتون بحث و جدل باشه یامدام تیکه و کنایه بندازید دفه بعد ازشما پنهان میکنه

ویا بهتون دروغ بگه و باعث میشه حتی بااینک همدیگ رو دوس دارید صرفا سر اینک دارید انتخاب هاشو محدود میکنید رابطتون بهم بخوره❌

پس ی روز باهاش صحبت کنید و بگید چرا از فلانی خوشتون نمیاد و در کل یار همدیگ باشید و بیشتر باهم حرف بزنید

خانماااا ی توصیه خودمونی❣️👌🏻

مردا از بی تفاوتی متنفرن هااا

پس تصور نکنید اگر ازش فاصله بگیرید ب شما جذب میشع 

تعادل رو رعایت کنید 

ن انقدر دور شید ک شمارو نبینه و ن انقدر نزدیک ک براش عادی بشید💙

🔥اسرار زناشویی

مواظب حسادتای همسرتون باشید❌

اگ میخاین جاتون همیشه ت قلب شوهرتون باشه هیچ وقت بیش از حد از مرد دیگ ای پیشش تعریف نکنید

هیچ وقت چیزایی رو از دیگران یاد میگیریدبا اب و تاب پیش او بازگو نکنید،از کجا میدونید ب غرور شوهرتون برنخورده؟؟

بعضی از مردا گاهی حسادتشونو پنهان میکنن و قدرت ابرازشو ندارن،اون وقت دچار دردی درونی میشن ک پیامدهاش خوشایند نیس🤷🏻‍♀️

❣️شما باید متوجه این خصیصه مردا باشید

از طرفی شوهرتون باحسادت ب طور غیرمستقیم ب شما نشون داده ک چقدر دوستون داره😊

📣روش حل اختلاف رو ب فرزندتون اموزش بدید

والدین قرار نیس اختلاف نداشته باشن،دعوا نکنن و همیشه باهم موافق باشن

کودک قراره از والدینش روش درست حل اختلاف رو اموزش ببینه

قراره ببینه پدرو مادرش با دو عقیده مختلف چطور سر ی مسئله ب تفاهم میرسن

قراره ببینه با داشتن اختلاف عشق و محبت هم تموم میشه؟

والدین قراره ب فرزندشون نشون بدن انسان حتی با خودش هم تفاهم نداره چ برسه ب دیگری!

اما با احترام،ابراز درست عقاید،باگوش دادن ب هم میتونن یجایی ب تفاهم برسن و مشکلاتو حل کنن

و قراره از هردو اختلاف هردو نفر پیروز بیرون بیان یا فقط یک نفر!!!

❣️ترفندهای خانه داری

اگ برچسبی کندین از روی شیشه یا هر وسیله و ردش موند

با لاک پاک کن یا پیف پاف سریع تمیز میشه و ردش نمیمونه😊👌🏻

برای اینک لباسا ب هم رنگ ندن موقع شستشو یکم نمک با پودر رختشویی مخلوط کنید و بشورید😊👌🏻

اگ مشکل بواسیر و یبوست دارید نیم ساعت قبل صبونه ۲ قاشق غذاخوری خاکشیرداخل اب گرم بریزید و میل کنید😊👌🏻

تو قابلمه شیر ی قاشق چوبی بذارید حتما چوبی باشه شیر سر نمیره😊👌🏻

تو ماکارونی اویشن و کره بزنید و بذارید دم بکشه طعمش عالی میشه😊👌🏻 

خانه داری💚

برای تمیزکردن سینک از جنس سرامیک از ماده تمیز کننده ب صورت زل یاکرم استفاده کنید،برای پیشگیری از خراشیدگی هنگام تمیزکاری از سیم استفاده نکنید

خانه داری🍀

چجوری روغن ماشینی ک ریخته شده کف حیاط رو تمیز کنیم❌

فقط کافیه مقداری نوشابه گازدار روی لکه بریزید و یک روز مهلت بدید

بعد از یک روز با شیلنگ و سطل ابکشی کنید