2777
2789
عنوان

🔥💓خانومانه💓🔥

| مشاهده متن کامل بحث + 1893 بازدید | 109 پست
مشکل تینجاست این اقایون که ازشون تعریف میکنیم فکر میکنند خبریه و ما هیچ چیز نیستیم بنظرم یه جاهایی ا ...

مردا عاشق احترام و تعریف و تمجیدن

اگه به جا و درست باشه باعث بهتر شدن رابطه هم‌میشه 

مردا جایی حس قدرت و آرامش دارن که تحسین بشن

اگر همین نظر شما برعکس بود چقدر ناراحت میشدین همونقدر که خودتون لایق احترامید همسرتون هم هست توجه همیشه کانون محبت زندگیه همیشه برای هم از واژه های خوب استفاده کنید هیچ کس از محبت پررو نمیشه اگه واقعا آدم فهمیده ای باشه اما این به اون معنا نیست که از حقتون دفاع نکنید و از حق و حقوق خودتون بزنید

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

بچه ها یادمه همون اوایل دوستیم باهمسرم گفتم اگ ب ازدواج ختم شد یا نشد طی همین مدت ک باهم هستیم سعی کنیم رفیق همدیگ باشیم و همینم شد مث دوتا دوست صمیمی راهمونو ادامه دادیم تا الان ک صاحب فرزندیم☺️

خب سوال:میگن همسرمون پررو میشه از محبت گلا خار میشن و امثالهم!!!

باید بگم عزیزم وقتی شما ب یکی محبت کنی خصوصا اگ اون شخص همسرت و شریک زندگیت باشه اونو سرشاااار از انرژی مثبت میکنی و همون انرژی بازتابی داره ب سمت خودت

حال خوب دریافت میکنه ازت بیشتر جذبت میشه وابسته و دلبستت میشه 

تعریفای الکی ک خود همسر هم میدونه واقعا درست نیس رو لطفا نگید چون اینطوری ب شعورش توهین میشه البته این نظر منه

واقعی ازش تعریف کنید تا بیشتر ذوق زده و مشتاق بشه برای تلاش تو زندگی و تلاش برای بهتر کردن حال شما تعریفتون جوری باشه ک خودشم باورش بشه😉

بدونید مردی ک همه جوره از خانمش راضی باشه هیچ وق از ایرادات شما ب خانوادش نمیگ 

اگر این اتفاق واستون افتاد حتما تو رفتاراتون باهمسرتون تجدید نظر کنید

ب خانواده همسر بی احترامی نکنید و باهمسرتون لجبازی نکنید

باصدای اروم خواسته هاتونو مطرح کنید ی خانم باشخصیت جیغ و داد نمیکنه❌

ﻣﻦ ﺷﺎﯾﺴﺘﮕﯽ ﻟﺬﺕ ﺑﺮﺩﻥ ﺍﺯ ﺯﻧﺪﮔﯽ و طبیعت ﺭا دارم💚ﻫﺮﭼﻪ میخواهم میﻃﻠﺒﻢ ﻭ ﺑﺎ ﺷﺎﺩﯼ آن را ﻣﯽﭘﺬﯾﺮﻡ🧚🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها اگ تااینجا مطالب مفید بوده براتون و اگر از نظر شما کافیه ادامه بحث سیاست ک بریم شروع کننده مورد دیگ ای باشیم واگر میدونید ک لازمه بیشتر توضیح مثال مطرح بشه لطفا بگید ممنونم از همکاریتون😊💙

سلام صبح همگی بخیر و شادی الهی همیشه تنور دلتون گرم باشه☺️🙏🏻🔥

خب اخرین پیامی ک فرستادم کسی نظری نداش 

من خودم ی مورد انتخاب میکنم نظرم اینه ک‌ صفحات اول تاپیک درمورد همین موضوع همسرداری،لوندی و عشوه و ایده های عاشقانه و ... باشه بعد بریم سراغ موضوعات دیگ

بچه ها من این چنین تاپیکارو ایجاد میکنم صرفا جهت اینک کمکی کرده باشم و بااین کمک کردنِ حال دلم عالی میشه خداروشکر😊🙏🏻

بخاطر همین اگر ب شما میگم شرکت کنین دلیلش اینه تا شمام این حس نابو تجربه کنید💜🍃 

نمیدونید چقدددد خوبه وقتی فکر کنی امروز ی موضوعی رو گذاشتی ک حتی برای ی نفر مفید بوده و تو زندگیش بکار برده وخوشحال بوده از انجامش😀

من تاجایی ک مطلبی ایده ای ب نظرم جالب و کاربردی بیاد براتون میزارم اگ همکاری کنید در این راستا ک چ عالی و ادامه میدیم👌🏻

حال دلتون عالی قشنگا❣️

قهر کردن ممنوووووع❌

ب جای قهرکردن سکوت کنید☺️

وقتی مشکلی بینتون ایجاد میشه تنها راه حل مسئله اینه ک از روش سکوت کردن استفاده کنید ن روش قهر!

💜روش سکوت ب طرف مقابل توضیح میدید ک با توجه ب شرایط پیش اومده بینمون ادامه بحث میتونه اوضاع رو بدتر کنه بنابراین ترجیح میدم در این رابطه فعلا سکوت کنم👌🏻

💜توجه کنید؛سکوت ب این معنی نیس ک دوطرف مطلقاااا باهم حرف نزنن بلکه فقط درمورد مسئله پیش اومده سکوت کنن اما درمورد مسائل روزمره باهم صحبت کنن...

🍃ارتباط چشمی با همسرتون داشته باشید

میدونستید نیرومند ترین و موثر ترین ارتباط بین زوجین ارتباط چشمی هس؟!

پس با نگاهی عاشقانه ب همسرتون احساس محبوبیت بدید و از مزایاش لذت ببرید😉

البته ب این نگاه عاشقانه میتونید چن موارد دیگم اضافه کنید؛

یک لبخند ملیح،ی بوسه از راه دور از چشم دیگران!

بعد ببینید تو قلب همسرتون چ غوغایی ب پا کردید😅❣️

👄تفاوت کلامی

وقتی ماخانما تحت فشارهستیم حرف زدن با همسرمون رو موهبتی بزرگ میدونیم

ولی اگ همسرمون تحت فشار و استرس باشه حرف زدنمون رو دخالت میدونه🙁

خانما دوس دارن صحبت کنن و همسرشونو اغوش بگیرن اقایون دوس دارن فوتبال ببینن⚽️

دراین مواقع از نظر خانما مرد بی علاقه و سرده و از نظر مرد خانم مزاحم و پرحرفه!

این برداشتای مختلف ب خاطر انعکاس ساختار های مغزی متفاوت ماس بچه ها

اینک متوجه این تفاوت بشیم فشار از وجود ما و همسرمون برداشته میشه👌🏻

و باعث میشه ک دیگ طرف مقابلمون رو مورد انتقاد و قضاوت قراااار ندیم

مردا در طول روز احتیاج ب زمانی برای تنهایی دارن اپنا دوس دارن ی گوشه اروم بگیرن یاحتی ساعتها تو سکوت باشن

بهترین راه اینه بهشون فرصت بدیم تا باخودشون خلوت کنن😊

💚وقتی عصبی میشی این کارارو انجام بده

🌻۵دیقه سکوت کن

🌻سرتو بزار رو بالشت

🌻نفس عمیق بکش

🌻شمارش معکوس

🌻چشاتو ببند

🌻ماساژ

🌻اب سرد بریز روی مچ دستت

🌻موهاتو شونه کن

خب اینجا میخایم درمورد زندگی زناشویی بهتر صحبت کنیم💜

🔥پشتیبان هم باشید ب دنبال راه هایی باشید ک ب لحاظ جسمی و روحی از هم حمایت کنید

🔥جسارت بیان خواسته هاتونو داشته باشید هرچی میخاین بگید و هرچی ب نظرت نادرسته بدون طعنه و کنایه ب زبون بیار

🔥رابطه جنسیتونو زنده نگهدارید و اعمال مورد قبول هردو طرف رو تجربه کنید

🔥باهم ارزوهاتونو ترسیم کنید و از اونا لذت ببرید

🔥باهم قرار بیرون رفتن دونفره بزارید حتی در سالهای بچه داری و مشغله کاری

🔥ب همسرتون ازادی بدید اجازه بدید خودش باشه تفاوت ها رو بپذیرید و ب مرزهای موجود بینتون احترام بزارید

🔥بدون قید و شرط ب هم محبت کنید و انتظار جبران نداشته باشید عشق و‌محبت باید ازادانه نثار بشه

🔥حضورتون کنار هم رو جشن بگیرید احوال پرسی های پرهیجان مکالمات تلفنی پرشور دوستت دارمااا یا خوندن اواز در وصف همدیگ

دوران نامزدی رو ب یاد بیارید و سعی کنید روابط عاشقنتون رو زنده نگهدارید

هرگز ب همسرتون دروووووغ نگید❌

دروغ تمام ساخته های ذهنی همسرتونو تخریب میکنه

و باعث از بین رفتن اعتماد بینتون میشه

اعتمادی ک هیچ وق ب شکل اول برنمیگرده

سیاست#   وقتی ازدواج میکنید تنها کسی که بدرد شما میخوره همسرتونه؛ پس اگر میگه با فلان دوس ...

وقتی بدون دلیل درست میگه باهاش رفت و امد نکن که این میشه شکاک و بد دل بودن ، دلیل نداره با همچین آدمی راه اومد ، بعدا سر چیزای دیگه هم میخواد محدودیت ایجاد کنه که 🤔

وقتی بدون دلیل درست میگه باهاش رفت و امد نکن که این میشه شکاک و بد دل بودن ، دلیل نداره با همچین آدم ...

شما ب نظرش احترام بزار بخاطر دل اون

شاید امتحانی میگ ببینه شما چ عکس العملی داری

دقیقا عین همین موضوع برام پیش اومد و تنها رفیق دوران دبستانم ک ارتباط دارم باهاش 

میگف من از فلانی خوشم نمیاد دلیل منطقی هم نداشت 

من خیلی مقاومت کردم و گفتم ت نمیتونی بدون دلیل منو دور کنی از ایجاد رابطه بادوست قدیمیم و ب بحث کشید

بعدش گف برای دل من میگفتی باشه منم انقد بی منطق نیستم بدون دلیل مخالفت کنم 

کلا ی کخ درونی دارن ک طرفو تست کنن👊🏻🙁

همیشه دلیل بر شکاک بودن طرف نیس

حالا یکی از طرز پوشش طرف خوشش نمیاد از نوع رفتارش خوشش نمیاد و دوس نداره خانمش باهاش ارتباط داشته باشه  اما در وهله اول با ارامش دلیل مخالفتشو بپرسید بعد روش اول ک گفتم رو امتحان کنید 

وقتی بدون دلیل درست میگه باهاش رفت و امد نکن که این میشه شکاک و بد دل بودن ، دلیل نداره با همچین آدم ...

یبار برای اولین باری ک مخالف رفتو امدتون هس اول جویای دلیل بشید اگ قانع کننده بود ک هیچ اگر نبود احترام بزارید «فقط یبار»

ایندفه شما ببینید اون چ واکنشی داره ایا واقعا میخاد تست کنه عکس العملتونو ببینه یا نه جزئی از اخلاقشه 

اگ از اخلاقش بود اون وقت طور دیگ رفتارکنید

یبار برای اولین باری ک مخالف رفتو امدتون هس اول جویای دلیل بشید اگ قانع کننده بود ک هیچ اگر نبود احت ...

ممنون حرفت به نظرم اینجا درست بود که یکبار به طرف فرصت بدیم و همراهیش کنیم.

بعد من دو تا سوال دیگه هم داشتم ، شما بالاتر گفتین حتی تو کار های خیلی کوچیک هم اول نظر همسرمون رو بپرسیم ، خب کم کم عادت میشه و ۲۴ ساعته باید بهش جواب پس بدیم که پس استقلال فکری خودمون اینجا چی میشه ؟

سوال دومم هم اینه باز تو همون پست در ادامه اش گفتین بچه اگر چیزی گفت ما باید بگیم نظر من در مورد فلان موضوع اینه اما بهتره از بابا بپرسیم چون اون بهتر میدونه ، چرا یه پدر باید از مادر بهتر بدونه ؟ از اول این موضوع رو تو ذهن بچه چرا باید شکل یدیم که مرد بهتر از زن میدونه ؟ بهتر نیست از جمله ی ( مامان و بابا با هم مشورت میکنن و بهت بعدا اطلاع میدن) رو به بچه بگیم ؟ اینجوری تساوی بین زن و مرد رو هم یاد میگیره .

ممنون حرفت به نظرم اینجا درست بود که یکبار به طرف فرصت بدیم و همراهیش کنیم. بعد من دو تا سوال دیگه ...

درسته باجمله اخرتون‌موافقم اینم میتونه روش خوبی باشه من ازین زاویه ب موضوع نگاه نکردم ک تساوی بین زنو مرد رو ب بچه اموزش بدیم

ممنون از شما👌🏻

گفتن اون جمله صرفا جهت این بود ک گاها پیش میاد ی موضوع رو مادر اطلاعی درموردش نداره و زمانی ک جلوی همسر این حرفو میزنیم ی نوع احترام و حس اقتدار درون مرد رو زنده میکنیم لزوما ب این معنا نیس ک همیشه مادر اطلاعات ناکافی داره و پدر همیشه بهترمیدونه

سوال اولتون هم باید بگم عزیزم ما اینجا گفتیم نظرخواهی کنید از همسر اما اینجا اضافه میکنم با توجه ب جنبه طرف و اینک مداوم نباشه 

مثلا ی روز در کنار لوندی و‌عشوه بازی هامون میتونیم درمورد چیزای کوچیک نظر ایشونم بپرسیم

بچه ها اینا ک گفته شده اصلاااا لزومی نداره دائما اینکارارو تکرار کنید تا بقول یارگفتنی « هوا بَر داره طرفو »😁 

برای حفظ اقتدار مرد فقطططط لازمه گاهی یاداوری کنیم تو فرد مهمی واسم هستی 

همه حق انتخاب وتصمیم گیری دارن اما در زندگی زناشویی برای ایجاد ارتباط بهتر لازمه گاهی ب ریزترین جزئیات هم دقت کرد و ازشون استفاده کرد