2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر کاری کرده  باشم عذر خواهی میکنم 

اگر بی تقصیر باشم زنگ میزنم  ننه  باباش میگم  پسرتون  و ببرید با  بچه ها م تو خونم میمونم  اون مشکل  داره  بره 

اگرم  واقعا نمیخوادتت  برو خونه بابات

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم

میگم شما هری خونه بابات دفعه دیگه بامن اینطوری حرف بزنی پشت گوشتو دیدی منم دیدی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

جرش میدم

من ی بار بحثم شد گفتم برو بیرون رفت چندساعتی توخیابونا بعد با خوراکی برگشت اشتی کردم😐

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

دقیقا مردا همینجا که میفهمن واسه بچه و فلان تحمل میکنید هار میشن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
میگم شما هری خونه بابات دفعه دیگه بامن اینطوری حرف بزنی پشت گوشتو دیدی منم دیدی

ای خواهر میگه برو .کجا برم این بچه ها رو چیکار کنم فقط دلم برا اینا میسوزه

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار

میگم مهریمو تا قرون اخر بده بعد میرم . وگرنه میمونم اینه دق میشم برات 😋زندگی رو سیاه میکنم یه روز خوش نداشته باشی . 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
جرش میدم من ی بار بحثم شد گفتم برو بیرون رفت چندساعتی توخیابونا بعد با خوراکی برگشت اشتی کردم😐

دقیق مث شوهر من بیرونش کردم 😂 رفت لواشک و پاستیل و چیپس و اینا گرفت اومد بغلم کرد چشمم رو خوراکیا بود خندید بهم بعدشم آشتی کردیم

لایک کنید لطفا با دماغ عملیتون 🤭

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.
اگر کاری کرده  باشم عذر خواهی میکنم  اگر بی تقصیر باشم زنگ میزنم  ننه  باباش می ...

ننه باباش تو دلشون عروسی میگیرن.خونه بابام هم قبولم میکنن اما ای بچه ها  رو چه کنم

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار