2777
2789
میگم مهریمو تا قرون اخر بده بعد میرم . وگرنه میمونم اینه دق میشم برات 😋زندگی رو سیاه میکنم یه روز خ ...

مهریه که دارم این فقط رو داره میگه میخوابم زندان

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ننه باباش تو دلشون عروسی میگیرن.خونه بابام هم قبولم میکنن اما ای بچه ها  رو چه کنم

دعواتون چی بوده؟

بچه  رو نبر تا خوش خوشانش نشه 

چند سالشه بچت؟

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم
ای خواهر میگه برو .کجا برم این بچه ها رو چیکار کنم فقط دلم برا اینا میسوزه

مال منم میگه همش میگه چقدر پوست کلفتی هرچی بیرونت میکنم هم نمیری منم میگم من هیچ جا نمیرم اونی که باید بره تویی واقعا پوست کلفتم 🙃

برای شفای کامل بچم یه صلوات میفرستی خیرش به خودت برگرده انشاالله 

دقیق مث شوهر من بیرونش کردم 😂 رفت لواشک و پاستیل و چیپس و اینا گرفت اومد بغلم کرد چشمم رو خوراکیا ب ...

اصلش همینه

باید موند و اونا برن

وقتی ما میریم پورو میشن

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

همه میگن خودش باید بره

در صورتیکه گاهی اینقد شوهرت از زندگی خستت میکنه که میری و پشت سرتم نگاه نمیکنی و قید همه چیو میزنی.

هیچکس جای هیچکس نیست

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐

[QUOTE=263106703]دعواتون چی بوده؟ بچه  رو نبر تا خوش خوشانش نشه   خونه ما مشکل زیاده مثلا چرا سیب در یخچال خراب شده چرا گوجه کپک زده چرا ظرف شستی سریع جمع نکردی......

همه میگن خودش باید بره در صورتیکه گاهی اینقد شوهرت از زندگی خستت میکنه که میری و پشت سرتم نگاه نمیک ...

کاش پول داشتم یه خونه میگرفتم میرفتم حمالی خونه مردم

اگه شرایطش داری یه مدت قهر کن برو خونه پدرت بچه هاتم نبر بذار یکم بهش،سخت بگذره اگرم نه که مجبوری به حرفاش اهمیت ندی وگرنه دوروز دیگه باید بری دکتر اعصاب البته دور از جونت 

برای شفای کامل بچم یه صلوات میفرستی خیرش به خودت برگرده انشاالله 

مال منم میگه همش میگه چقدر پوست کلفتی هرچی بیرونت میکنم هم نمیری منم میگم من هیچ جا نمیرم اونی که با ...

دلم برا خودم میسوزه به خدا من با این همه جوره میسازم وقتی حالش خوب باشه میگه تو خیلی خوبی

میتونی  ی سالمند  پیدا کنی بری بشی پرستارش 

ولی اگر قصد جدایی داریی اصلا خونه  رو ترک  نکن  همه چی ب بعد اون  عوضی تموم  شه تو خونت  بمون

دلانای مامان و بابا  عاشقتیم دختر قشنگم  انتظار دیدنت  قشنگ ترین  و سخت  ترین  انتظار دنیاست😘😘😘قراره تو  ی پرنسس بشی قول میدم