2777
2789
مهریه که دارم این فقط رو داره میگه میخوابم زندان

بگو . نیاز نیست بخوابی زندان میمونم خونه رو برات جهنم میکنم .. فک کردی عمر جوونیمو حروم کردی الان بگی هری پا میشم میرم ور دل بابا مامانم . به همین خیال باش . میمونم اونقدر عذابت بمیدم تا خودتو بکشی از دستم . این حرفا رو وقتی محکم تو روشون بگی بفهمن نمیترسی . کوتا میان چون مردا اصلا حوصله ندارن یکی مثل خودشون کابوسشون بشه 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
اگه شرایطش داری یه مدت قهر کن برو خونه پدرت بچه هاتم نبر بذار یکم بهش،سخت بگذره اگرم نه که مجبوری به ...

کلا یه دیقه بچه رو تحمل نمیکنه دست پا چوبیه خونع ننه باباشم نمیره نمیدونم چه جور میگه برو 

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم قید همه چیو بزنه قید بچه فرق میکنه اسی هم گیرش بچه هاشن

دوست خودم اینقد شوهر و خانواده شوهر اذیتش کردن مهرشو حلال کرد بچشم داد و رفت

بماند که بخاطر دوری از بچش بیماری روانی گرفته

دیدم که میگم.

کم نیستن آدمای خدانشناس 

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐
میگم این بچه هات خداحافظ البته قهرهای من هیچوقت به خانواده ها نمیرسه میرم میشینم پارک سرکوچه ...

من برم قهر دیگه خدا حافظ نمیاد دنبالم

لافتی الاعلی لاسیف الاذولفقار

بگو میمونم و هفت جدت رو پیش چشمت میارم
فکر کرده زن گرفتن الکیه هر وقت خواست بگه هری
بگو بار دیگه بگی هری زنگ میزنم صدوده بیاد صورتجلسه کنه

برای مقابله با زورگو فقط باید از زور بیشتر استفاده کرد
مجبوری قوی باشی
اونوقت میبینی که کوتاه میاد

شوهر من ک هرچی میشه میدم زنگ میزنم ننه بابات بفرما دخترتون بیاین ورش دارین من کاریش ندارم 

امیدوارم شادی تو زندگیتون باشه همیشه،آنجا ک راه  نیست خدا برایت راه میگشاید ،ک جبران تمام سختی هایی ک کشیدی بشه،خدایا شکرت🌼میدونم همیشه پشتمی و به موقعه ب دادم میرسی
حالا چراعملی؟

دیدم عمل دماغ مد شده گفتم دماغ عملی زیباروی لایکم کنه خدا بده برکت به موی وروی مان 😂😂

و خدایی که در تمام دل آشوبی هایمان در میان تمام هست ها ونیستهایمان، در میان تمام فراز ها وفرودهایمان دستمان را گرم می فشرد وما حس میکنیم چه عمقی دارد حضور مهربانش وما چه مخلوق با ارزشی هستیم که سرمای دلمان در تنگا تنگ نا امیدی ها وتاریکی ها، در نبودها ونشدن ها، در غارت حس عمیق امنیت، به کور سویی از امید چنگ می زند و چون کودکی بی تاب از اغوش مادر، بی درنگ آرام میگیرد ومن هر روز با خویش تکرار میکنم: من خدایی دارم فراسوی تصوراتم که مرا به آغوش مهربانش عاشقانه میفشرد وچه زیباست حس مبهم دوست داشته شدن در میان تمام دلشکستن ها.