2777
2789

دوستان من از دوران مجردی مدرس بودم درآمدش خیلی کم بود ولی از بیست سالگیم شروع کردم به کار تدریس ولی الان دیگه بعد دو تا بچه شیر به شیر خونه نشین شدم و تو سی سالگی خونه دار شدم این منو خیلی اذیت میکنه خانواده ام کمک میکنن ولی شرایطم طوری شده که دیگه کسی بهم کلاس نمیده و این که من دیگه راضی نمیشم به خاطر پول خیلی ناچیز بچه ها رو بزارم و برم.

احساس میکنم تمام عمرم بیهوده تلف شده و من نه سرمایه ای و نه بیمه آنچنانی و تقریبا هیچ چی ندارم.

به نظرتون چیکار کنم که شغلم رو خودم تو خونه گسترش بدم و با بچه کوچیک انجام بدم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تضمینی درس بده من یه زمانی بچه راهنماییا رو تضمینی درس میدادم از تجدیدی می رسوندم به هفده هیجده ت ...

یعنی هر کدوم کدوم یه ربع تا نیم ساعت.

گلم چطور تبلیغ کنم البته قبلا خصوصی داشتم ولی الان دیگه ندارم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
یعنی هر کدوم کدوم یه ربع تا نیم ساعت. گلم چطور تبلیغ کنم البته قبلا خصوصی داشتم ولی الان دیگه ندارم ...

اره چون این بچه ها کم حوصله ان

ولی چون هرروز میومدن یه درس رو شاید ده بار تکرار میکردم 

بهتره از همسایه و محلتون باشن که 

رفت و آمدشون رو بتونی مدیریت کنی 

میتونی مثلا سه نفر رو بگیری یک ساعت

سه نفر هم یک ساعت

از هرکدوم ماهی یه مبلغ بگیری .سر ماه بدک نیس نسبت به ساعتش

اره چون این بچه ها کم حوصله ان ولی چون هرروز میومدن یه درس رو شاید ده بار تکرار میکردم  بهتره ...

مرسی گلم پیشنهاد خیلی خوبیه فدات شم حتما تلاشم رو میکنم