2777
2789
عنوان

واای مامانم

174 بازدید | 17 پست

دو تا نون خامه ای مونده بود من رفتم بخورم میگه برا داداشته ها نمیزاشت بردارم می‌گفت یکی بسته منم خنده ام گرفته بود سر ب سرش بزارم خیلی‌ داداشمو دوس داره منم تا دیدم بابام برگشته هوادارمه سریع دوتاشو برداشتم خوردم 😂😂ناگفته نمونه برا داداشم نزاشتم چون دیشب باهاش دعوا کردم

شما هم تو خونه هاتون این تبعیض ها هست 😬🤦‍♀️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخ خیلی حرص درار هست این رفتار  تبعیض اصلا خوب نیست

آهوم

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
من به اوناش کاری ندارم هرکی باید حق خودشو بخوره 😡

خوبش کردم حق مو خورده قبلاً 😂😬

ی دونه براش میزاشتی 

دیشب زیاد خورده بود بسش بود😂😂

بابای منم همینطوره قربونش برم هوای خواهران رو داره    

سایه اش مستدام 😍❤️

حق دیگرانو نخور.😐قانع باش خاهر درضمن فدای داداشم بشم عاشقشمممم.🥺 تبعیض گاها هست دیگه ولی زیاد نه ...

خیلی چسبید اون خیلی حق منو خورده حالا منم ی بار مگه چی میشه 😬🥺

چه جااااااااااالب خدا خیرتون بده قضیه داداش و خواهری و پدر و مادر جالب بود

شما رو به خدا و قرآآآآآآآآآآآآن قسم بی جهت تعلیق نکنید!!!!!!!! به معنای وااااااااقعی انسان باشیم نه به ظاهر !! نزاریم بگیم انسان بودنمون ارزوست؟؟؟؟؟؟