2777
2789

بچها من شهریه رو از سایت آنوزشیار پرداخت کردم ولی الان تو قسمت پرداختهای انجام شده نزده ک پرداخت کردم الان جریان چیه پولم چیشد؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی دور تاریخچه گوگل رو حذف کن بعد دوباره وارد اموزشیار شو. 

وقتی پرداخت کردی شات گرفتی؟ نوشت ثبت شد؟

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
اسی میشه ی سوال بپرسم؟ شما الان چه مقطعی هستی و حدودا چنده شهریه؟؟

من کاردانی ناپیوسته ترم یک هستم ۳ و هشصد شهریه هست الان واریز کددم ولی نزده ک واریز شدههه😭😭

واقعا طول میکشه تا صفر بشه؟؟؟ عکسشو بزارم میتونی بفهمی

اره مخصوصا آخر هفته سایت خیلی شلوغ میشه طول می‌کشه تا بدهی صفر کنه نگران نباش اره بفرست عکس رو

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

من کاردانی ناپیوسته ترم یک هستم ۳ و هشصد شهریه هست الان واریز کددم ولی نزده ک واریز شدههه😭😭

موقع پرداخت همیشه اسکرین بگیر اگه از حساب برداشته شده و به حساب دانشگاه نرفته حداکثر تا سه روز برمیگرده سایت رو رفرش کن طول میکشه تا بزنه شهریه  پرداخت شده

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

موقع پرداخت همیشه اسکرین بگیر اگه از حساب برداشته شده و به حساب دانشگاه نرفته حداکثر تا سه روز برمیگ ...

تو هروقت پرداخت کردی همون موقع تو سایت برات اورد ک پرداخت کردی؟؟

اره مخصوصا آخر هفته سایت خیلی شلوغ میشه طول می‌کشه تا بدهی صفر کنه نگران نباش اره بفرست عکس رو

شما هروقت پرداخت کردی همون موقع تو سایت برات اورد ک پرداخت کردی؟؟

تو هروقت پرداخت کردی همون موقع تو سایت برات اورد ک پرداخت کردی؟؟

وقتی پرداخت میکنم میزنه عملیات با موفقیت انجام شد ازش اسکرین میگیرم

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨