2777
2789
عنوان

خواهر من چرا اینجوریه

393 بازدید | 36 پست

سلام

خواهرم واقعا رفتارش خیلی غیر معقوله

بقیه احساس میکنن یه آدم دل پاک و صبوره درصورتیکه بسیار بسیار موذیه

من هم همیشه توی زندگیم حق خودمو میگیرم و اصلا آدمی نیستم مثل بدبختا حقمو بخورن بعد ترحم بخرم باهاش بگم من ستمکش هستم و مظلوم خواهرم برعکس میزارن همه حقشو بخورن و فقط حرفه بعد توی فامیل فکر میکنن من سلیطه هستم و خواهرم مظلوم درصورتیکه یکبار هم توی جمع فامیلی نه بحثم شده نه دعوایی با هیچ فامیلی

حتی توی مهمونی خیلی کم حرف میزنم و اهل بگو بخند و شوخی زیاد

دیشب رفتیم مهمونی میزبان گفت محنا(من) مظلوم و ساکت نیست مثل خواهرم

خواهرم با شوخی و خنده مثلا گفت اره محنا خیلی بدذاته و و بددل و کثیفه

حتی دیشب داشت در مورد چاقیش حرف میزد گفتم برای لاغری باید غذا نصف بشه برگشت گفت اندازه تو که نمیخورم درصورتیکه من ۱۶۴قدمه وزنم۵۶

و همیشه تغذیه من اصولی بوده و ورزش هم میکنم

کلا فقط توی جمع هم عادت داره ی حرف عادی میشه تند بکوبه منو ولی برای حقش همیشه مظلوم نمایی

هیچ وقت نتونسته در هیچ جایی حقشو بگیره فقط مظلوم نمایی حتی با تلفن حرف میزنه برای کار اداری میگه تو حرف بزن

همیشه جلوی فامیل و همه منو بده جلوه میده خودش یه آدم ساکت و مظلوم و اهل بگو بخند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به شخصه طبق اون چیزی که گفتی شخصیت شمارو بیشتر میپسندم از ادمایی که نمیتونن حقشون بگیرن میخوان مظ ...

خیلی ممنون

من نمیگم خوبم و عالیم من هم مثل بقیه نقص دارم

ولی یسری رفتار ها داره ادمو جلوی همه بد نشون میده

این خانواده پسرش خواستگار منه البته من قصد ازدواج ندارم اصلا ولی خب وقتی به خواهر میگم درست رفتار کن جلوی جمع میگه تو عقده اینو داری اینا اومدن خواستگاری برای همینه میگی

بهت حسودی میکنه؟

والا نمیدونم نمیخوام اینطوری بگم که من ازش سر ترم خودشم لیسانس حسابداری داره حسابداره تحصیلات داره شغل داره من دانشجو روانشناسی هستم و شغل خاصی ندارم

ولی اندام و قیافه و خواستگار ازش سر ترم و همه میگن اینو

رفتارواخلاق شما درسته عزیزم😘🌹

فکر کنم خواهرت اعتماد بنفس نداره و خیییییلی به اخلاق و رفتار و حتی جزیی ترین کارای شما حسادت میکنه .اینطوری خودش بیشتر اذیت میشه.و میخواد با یسری حرفا جلب توجه کنه

حسودی میکنه و موذیه

جلوی خانما خودشو خوب جلوه میده ولی اینجور که گفته تو بدذات و بددلی، شک نکن آبروی خودش رو برده، مردم که نفهم نیستن

عزت و آبرو دست خداست ، خواهرت با اینکاراش خودش رو بدتر جلوه میده

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب