2777
2789
عنوان

مردای عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 68 پست
بله حق با شماست من عذرمیخوام بابای محمدحسین اگر توهینی به شما کردم

خواهش میکنم، شرایط شمارو درک میکنم.

ببینین  بنظرم موقع ازدواج باید دقت میکردین، 

روانشناسها میگن،تو هر زمینه ای اشکالی نداره آقا کمی از خانم بالاتر باشه، اما متأسفانه  برعکسش مشکل زاست.

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
میتونی اینطوری برداشت کنی که مردهای عوضی منظوره یعنی فقط مردهایی ک عوضین ..نه اینکه همه مردها عوصین ...

😄احسنت

چه برداشت خوب و مثبتی🌹

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله نگفت اما میدنین، مردا یه کلمه جمع هست، از دو تا کل مردای دنیارو شامل میشه. پس حداقل  به ی ...

خوب هوای همجنساتونو دارین😂😂😂

و از حقوقتون دفاع میکنین😅

شرمنده سایت زنانه هست و اکثرا خانمای عضو سایت با مشکلات بزرگی از طرف همسر یا پدرشون درگیر هستن. میان درددل کنن، طبیعیه اینجوری حرف بزنن.

دیگه اینجام نگه مردای عوضی کجا بگه،؟😅

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
خوب هوای همجنساتونو دارین😂😂😂 و از حقوقتون دفاع میکنین😅 شرمنده سایت زنانه هست و اکثرا خانمای ...

😄😄😄😄

البته عمرا توب هواداری، به پای شما خانمها برسیم😁

دشمنتون شرمنده.

اتفاقا  این سایت باعث شده غیر مستقیم هم با روحیه عمومی خانمها آشنا بشم هم به ایرادات کلی آقایونون پی ببرم.

نتیجه اش رو تو زندگی مشترک بکار میبندم.

خب چیکارکنم من هیچوقت به روش نیاوردم و تو سرش نزدم اما الان اینجا به شما میگم واقعا من سرترم. هم از ...

یابشین باهاش حرف بزن و واقعا باهم کناربیایین یا اگ نمیتونی و ته دلت خودتو حقیقتا سر تر میدونی (درسته ک هستی) پس راهتون جداکنید تا بعدها ب مشکلات بیشتر نخوری ولی بازم میگم اگ دوس دارید همو باهم سنگاتونو وابکنید با زبون خوش ب راه بیارش بله میدونم ناراحتت میکنه دلتومیشکنه چشیدم اینارو

یا رب نظر توبر نگردد
😄😄😄😄 البته عمرا توب هواداری، به پای شما خانمها برسیم😁 دشمنتون شرمنده. اتفاقا  این سایت ...

منم گاهی از اینجا برای شوهرم صحبت میکنم واقعا خوبه ک هردو جنسیت روحیات هموبشناسن

یا رب نظر توبر نگردد
😄😄😄😄 البته عمرا توب هواداری، به پای شما خانمها برسیم😁 دشمنتون شرمنده. اتفاقا  این سایت ...

خداروشکر ، بله واقعا شاید اینجا خیلی چیزارو که هیچکس نمیتونست بهتون یاد بده برای زندگی مشترک، یاد بگیرین.

چون درد دل‌ها واقعی هست ، و از زاویه دید خانمها

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
یابشین باهاش حرف بزن و واقعا باهم کناربیایین یا اگ نمیتونی و ته دلت خودتو حقیقتا سر تر میدونی (درسته ...

من صدبار باهاش حرف زدم اما هرچی میگم میگه تقصیر خودته تو باعث شدی من این رو بگم. حتی گفتم بیا بریم پیش مشاور میگه مشاور هیچ کمکی به ما نمیکنه. باید خودمون مشکلمون رو حل کنیم. اینم از وضع حل کردنمون. دلم خونه خواهر خووووون

من صدبار باهاش حرف زدم اما هرچی میگم میگه تقصیر خودته تو باعث شدی من این رو بگم. حتی گفتم بیا بریم پ ...

بخدا وقتی حرف میزنی روزهای گذشته ی خودم میاد جلو چشمم بخدامشاور خیلی خوبه. چون اون بی طرف حرفاتون رو گوش میده و بهتون بازخوردمیده جلوروتون و خیلی بهتره . ی راه حل دیگه دارم اونم چله زیارت عاشوراست  البته من ب روش ایت اله حق شناس گرفتم اگ نمیتونی بنظرم معمولی شو بگیر اقا امام حسین کشتی نجاته.

یا رب نظر توبر نگردد
کاش همه مردا به باشعوری شما بودن

شما بزرگوارین

بنظرم البته‌  ببخشید که اینو میگم،  شاید دلیلی داره که حسادتش عود کرده  بخدا مردا مث بچه ان  😄  با یکم محبت انقدر رام و یر به راه  میشن که نگو.به ظاهر  خشنشون نگاه نکنین.

😊

هستم که میگم😄

منم گاهی از اینجا برای شوهرم صحبت میکنم واقعا خوبه ک هردو جنسیت روحیات هموبشناسن

مرسی دقیقا 🌹🌹🌹

شما بزرگوارین بنظرم البته‌  ببخشید که اینو میگم،  شاید دلیلی داره که حسادتش عود کرده &nbs ...

اره خیلی حسوده. من یه دوستی داشتم از دوران بچگی این پسر بود تا الانم باهاش هنوز دوست بودم. این رو هم همش تکرارمیکنه که تو بااین حرف میزدی

خداروشکر ، بله واقعا شاید اینجا خیلی چیزارو که هیچکس نمیتونست بهتون یاد بده برای زندگی مشترک، یاد بگ ...

دقیقا همینطوره

بدون اینکه کسی کثی رو بشناسه  همه موضوعات رئال و واقعی گفته میشه و نتیجه گیری میشه.