2777
2789
عنوان

مردای عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 68 پست
خدا بنده هاشو تنهانمیذاره مابارها قصد داشتیم جداشیم ولی خدا نخواست من حالافهمیدم ک شوهری ک ازهمه خوا ...

ممنون میشم جزئیات  چله رو بمن بگین🙏

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
ممنون میشم جزئیات  چله رو بمن بگین🙏

خواهش میکنم...  خیلی جزئیاتش برا زندگی امروز سخته ولی عالیه .. باید تا۴۰روز روزی یک مرتبه زیارت عاشورا رو ب روشی ک ایت اله حق شناس گفتن بخونین از طلوع افتاب تا قبل از غروب افتاب بایدخونده بشه واجباتش اینه که باید نمازهاتون اول وقت باشه حتی یکیش قضانشه غیبت و دروغ و تهمت و نگاه حرام و لباس ناجور و موسیقی و خلاصه هرگونه گناهی ممنوع برای اینکه راجبش بهتربدونین میتونین سرچ کنید .. توروزهای چله هر دعایی کنین ب لطف خدابراورده میشه این نیست ک فقط نیت تون باشه مثلا من توروزهای چله برا مشکل های کوچیک کوچیک هم ک دعامیکردم معجزه وار یهویی حل میشد هیچکس هم جز افراد درجه یک خانواده ک باهاتون زندگی میکنن نباید خبرداربشن  ک چله گرفتین هیچ کس نباید بدونه.

یا رب نظر توبر نگردد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احسنت به شما چقدر پخته و عالی هستین. خوشحالم که همسرتون جواهری رو کنار خودش  داره🌹

جناب بابای امیر حسین، درخواست دوستی رو نمیتونم قبول کنم.اگه مطلبی هست یا سوالی میتونین تو یکی از تاپیکام بپرسین و تبادل نظر کنین….با احترام

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
خواهش میکنم...  خیلی جزئیاتش برا زندگی امروز سخته ولی عالیه .. باید تا۴۰روز روزی یک مرتبه زیارت ...

واقعاااا؟؟؟

خیلی برام جالب و جذاااب شد.

حتما تو یه فرصت خوب، اینکارو میکنم😊😊😊

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
جناب بابای امیر حسین، درخواست دوستی رو نمیتونم قبول کنم.اگه مطلبی هست یا سوالی میتونین تو یکی از تاپ ...

مرسی، توی تاپیکتون میپرسم🙏🙏🙏

واقعاااا؟؟؟ خیلی برام جالب و جذاااب شد. حتما تو یه فرصت خوب، اینکارو میکنم😊😊😊

خواهش میکنم ان شا الله همچین سعادتی نصیب تون شد من حقیر رو فراموش نکنید تو روزهای چله تون منو دعاکنید ک خدا حاجتمو بده و معلم شم ان شا الله .. اخه گفتم ک تو روزهای چله دعا کنی ب لطف خدا براورده ب خیرمیشه ان شا الله... التماس دعا دارم منو یادتون باشه خواهرکوچیک تون فاطمه.

یا رب نظر توبر نگردد
خواهش میکنم ان شا الله همچین سعادتی نصیب تون شد من حقیر رو فراموش نکنید تو روزهای چله تون منو دعاکنی ...

محتاجم به دعاتون

ان شاالله  هر چی خوبه، تقدیر شما باشه🙏🌹

تشکر زنده باشید    

در پناه حق

یاعلی