2777
2789
عنوان

مردای عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 68 پست
اره خیلی حسوده. من یه دوستی داشتم از دوران بچگی این پسر بود تا الانم باهاش هنوز دوست بودم. این رو هم ...

متاسفانه شکاک هم هست. این خیلی بده  هیچ عیبی، به انداژه شک ارکان زندگی رو نابود نمیکنه  حتی حسادت و ...

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بزرگوارین بنظرم البته‌  ببخشید که اینو میگم،  شاید دلیلی داره که حسادتش عود کرده &nbs ...

دقیقا ببینید من هرچی ب اسی میگم باز ناراحته اما من راجب خودم و شوهرم میگم.. من خواستگارزیاد داشتم و ازلحاظ قیافه هم پول هم خانواده  و تحصیلات و فرهنگ و همه چی بالاتر ازشوهرم بودم ولی خودم خواستمش و انتخابش کردم اوایل بهم افتخارمیکرد ولی رفته رفته تغییر کرد جوری ک متوجه شدم باهام دشمن شده  در ظاهر دوسته و میخوادم ولی رفتاراش کاملا مخالف اینو نشون میدادگریه های شبانه روزم براش بی اهمیت بود هیچ حمایت خاصی تو درس خوندنم نداشت میگفت بخون ولی دیگه همین ن کمکی ن چیزی برعکس روحیه مو داغون میکرد محبت نمیکرد لج میکرد دعوامیکرد میگفت ب مادرش سرویس بدم بارها دعوامون میشدهیچوقت خودشش مقصر نمیدونست همیشه میگفت حقته یا میگفت ببخشید گوه تو سوادت و مدرکت یا میگفت برو بابات پولت بده ببینید من از این رفتارهابشدت ناراحت میشدم افسرده میشدم طوری ک حتی نمیتونستم ی غذا بپزم ی لباس بشورم با دل خوش ک هیچ حتی نمیتونستم خونه رو جارو کنم همه جارو اشغال و تارعنکبوت گرفته بود چون من افسرده شده بودم حتی جدا ازهم میخوابیدیم چون ازش بدم میومد اطرافیان هرکی رفتارشو میدید میگفت صد حیف از تو ک زنش شدی  اما .. حالا فهمیدم ک اون دوست داشته بجای درس اون برام مهم باشه بجای پول و داشته ی بابام اون برام اولویت باشه بجای عشق اول و خواستگارای رنگارنگم اون تو اولویت باشه ببینید اینا بود ولی خودش نمیدیدنمیتونست هضم کنه نمیتونست کناربیاد با این مسائل حالا میشینم رک و دوستانه باهاش حرف میزنم میگم عشق اول من اونی نیست ک تومیشناسی عشق اول و اخرمن تویی یا میگم بهتر ک فلانی و فلانیو جواب کردم من با تو آرامش دارم و...و..و...

یا رب نظر توبر نگردد
دقیقا ببینید من هرچی ب اسی میگم باز ناراحته اما من راجب خودم و شوهرم میگم.. من خواستگارزیاد داشتم و ...

احسنت به شما

چقدر پخته و عالی هستین.

خوشحالم که همسرتون جواهری رو کنار خودش  داره🌹

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
احسنت به شما چقدر پخته و عالی هستین. خوشحالم که همسرتون جواهری رو کنار خودش  داره🌹

خواهش میکنم ..خودشم ذاتش درسته وگرنه درست نمیشد.البته نوکر آقا امام حسینم هستیم هردو از اینکه زندگیمون رو نجات داد

یا رب نظر توبر نگردد
دقیقا ببینید من هرچی ب اسی میگم باز ناراحته اما من راجب خودم و شوهرم میگم.. من خواستگارزیاد داشتم و ...

یه سری چیزا مشخصه. وقتی بقیه جواب زد شنیدن و اون جواب مثبت شنیده یعنی ادم اون رو ترجیح داده دیگه. اگه ما یکی دیگه رو میخواستیم که جواب مثبت نمیدادیم. بعدم مگه وقتی رو کسی دست میذارن مغزشون کارنمیکنه شرایط رو بسنجن. تازه بعدا میفهمن این ازشون سرتره و احساس حقارت میکنن؟

خوبه تو میفهمی من چقدر ناراحتم

خواهش میکنم ..خودشم ذاتش درسته وگرنه درست نمیشد.البته نوکر آقا امام حسینم هستیم هردو از اینکه زندگیم ...

موکب دار هستین یا از نظر اعتقادی فرمودین.

یه سری چیزا مشخصه. وقتی بقیه جواب زد شنیدن و اون جواب مثبت شنیده یعنی ادم اون رو ترجیح داده دیگه. اگ ...

بخدا خیلی میفهممت خیلی.. ولی اگ.دوس دارید همو باید کناربیایین  نمیگم تو کناربیا میگم باهم کناربیایین..آره درسته اولش ذوق مرگ.میشن ک عجب دختریو از عجب خونواده ای خواستیم.به به ک ب ما دادنش اما بعد تفاوت ها نمایان میشه براش سخت میشه بجای احترام گذاشتن و قدر دونستن میخوادتورو بیاره پایین ک هم سطح بشین بجای اینکه خودشو بکشه بالا چون نمیتونه اگ.میتونست اینکارا رو نمیکرد 

یا رب نظر توبر نگردد
ی روز ک بشدت از دنیا زده بودم از جونم سیرشده بودم هیچ راهی ب هیچ کجانداشتم دوسه روز مونده ب محرم بود ...

چقدر خب و عالی

گنج اثلی، همون حال خوب شما و همسرتونه

چقدر خب و عالی گنج اثلی، همون حال خوب شما و همسرتونه

خدا بنده هاشو تنهانمیذاره مابارها قصد داشتیم جداشیم ولی خدا نخواست من حالافهمیدم ک شوهری ک ازهمه خواستگارام پایین تر بوده کنارش بهترین ارامش رو دارم حتی اگ چندین و چندسال غصه دارم کرده باشه. خدا داناست بخدا ک خدا بیناست توکل بر خودش. 

من حقیقتا خانم.جلسه ای یا خشکه مذهب و فلان نیستم بارها باخدا دعوا و قهرم کردم استغفرالله ولی اینو میدونم ک دست  خدا بالاترین دستهاست و امام حسین کشتی نجاته.

یا رب نظر توبر نگردد