2777
2789
عنوان

مردای عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا وقتی حرفی برات مهمه و روانتو بهم میریزه نباید به کتفت بگیری.باید بفهمونی که ناراحت شدی حتی اگ ...

یبار فهموندی بار دوم وقتی تکرار کرد ک دیگ باید برات مهم نباشه تا اوشون هم بفهمه 

اوایل میرفتی اینستاگرام متوجه میشدی چقدر زشتی. الان میای نی نی سایت، تازه میفهمی، اونايي که اینستاگرام هستن هم زشتن، چه برسه به خودت.😐 وقتی ببینم یکی اینجا با بی‌ادبی و گستاخی تبادل نظر میکنه برام مثه ی سگ میمونه که قلادش رو پاره کرده پس دوری میکنم ازش‌، نمیخام عصاب خوشگلم بهم بریزه بخاطر یه ادم بی ارزش🤷🏾‍♀️هرکه عیب دگران پیش تو آورد و شمرد، ‏بی گمان عیب تو پیش دگران خواهد برد...!
یبار فهموندی بار دوم وقتی تکرار کرد ک دیگ باید برات مهم نباشه تا اوشون هم بفهمه 

چی بگم….موسی همه را به کیش خود پندارد

منکه نمیتونم ، …تا دهن طرفو گل نگیرم ول نمیکنم

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
اخه به چی من حسودی میکنه من هیچوقت فخرفروشی نکردم

ببین لازم نیست تو فخر فروشی کنی خودم کشیدم این روزاتو فقط کافیه ب شوهرت بفهمونی ک اون معنی زندگی توعه اونه ک برات مهمه نه تحصیلات نه خانواده ن هیچکس دیگه شوهرمن باهام انقدلج بود انقدر بد بود ک  هرکی رفتارش میدید میگفت صد حیف شدی ولی حالا شکر خدا نمیذاره غم ب چهره م بشینه چون بهش فهموندم ک همه کسم خودشه عشقم خودشه خانوادم خودشه تحصیلاتم دربرابراون برام هیچه میدونی گلم مرد میخواد مردت باشه ولی وقتی میبینه ازش سری میبینه کم داره پیشت حسودمیشه لج میکنه بد میکنه دعوامیکنه و توقع داره ازش عذرخواهی کنی اگ گریه کنی میگه حقته اگ پیشرفت کنی میگه چین اینا؟ یا کجارو گرفتی؟ 

یا رب نظر توبر نگردد
ولی همیشه به من میگه تو تا هرجا میخوای درس بخون من مشکلی ندارم فقط بیا زودتر ازدواج کنیم اما خب من ...

دروغ میگه ، میخاد خودشو روشنفکر نشون بده ، ولی باز نیتش نمیذاره

✨✨💫عشق ماندگار….خداست💫✨✨
نگفت همه مردا عوضین….گف مردای عوضی. مثل زنای متاهل…زنای مجرد…و….

بله نگفت

اما میدنین، مردا یه کلمه جمع هست، از دو تا کل مردای دنیارو شامل میشه.

پس حداقل  به یه نفره دیگه توهین شده.

انسانیت ، بالاترین هنر ، زیباترین صفت و عالی ترین عبادت است. پسر عزیزم وقتی تو یک و نیم سالگیش، خودشو بع کسی میخواست معرفی کنه، میگفت: من محمد حسین گل هستم. نمیدونم چرا آخر اسمش گل میاوورد،حاصل ذهنیت خودش بوده، اما من عاشق گفتنش بودم.😂😍
بله نگفت اما میدنین، مردا یه کلمه جمع هست، از دو تا کل مردای دنیارو شامل میشه. پس حداقل  به ی ...

میتونی اینطوری برداشت کنی که مردهای عوضی منظوره یعنی فقط مردهایی ک عوضین ..نه اینکه همه مردها عوصین یا مردا عوضین اوکی؟ پس لطفا دیگه ب خودتون و بقیه مردا نگیرین

یا رب نظر توبر نگردد
ببین لازم نیست تو فخر فروشی کنی خودم کشیدم این روزاتو فقط کافیه ب شوهرت بفهمونی ک اون معنی زندگی توع ...

خب چیکارکنم من هیچوقت به روش نیاوردم و تو سرش نزدم اما الان اینجا به شما میگم واقعا من سرترم. هم از نظر تحصیلات هم قیافه همه چی. من اگه یکی کنارم بود که اینقدر از من سرتر بود قدرش رو میدونستم و خداروشکر میکردم همچین کیس خوبی بهم داده اما نمیدونم اون چرا اینجوری نیست. بعضی وقتا میگم یعنی ازدواج کنیم من هرچی بهش بگم میخواد اینجوری بکوبه تو سرم؟ موندم بخدا از دستش. خیلی دوستش دارم اما اینجوری واقعا نمیتونم