2777
2789
عنوان

ایلان ماسک

3636 بازدید | 20 پست

چرا اینقدر باهوشه؟‌  . این همه چیز اختراع کرده بعد من ت  یه درس ساده فیزیک موندم اونم بعد کلی تمرین  . 

میشه برای رسیدن به هدفم صلوات بفرستی قشنگم🤍 ؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این همه ثروت بجای اینکه بره دنبال عشق و حال بازم دنبال پول اضافه کردنه ته زندگی مرگه الکی داره ...

نه تو یه مصاحبه گفت من ۲۷ سالگی ایتقدر پولدار شدم که میتونستم یه جزیره بگیرم ولی کل اون پولو شرکت زدم تا به دنیای بشریت خدمت کنم . چند سالی هم هست داره روی این کار میکنه که قابلیت زندگی ت سیاره دیگه رو فراهم کنه از انرژی خورشیدی استفاده کنه و.... به نظرم پول عامل انگیزش نیست این همه پول میخواد چیکار 

نه تو یه مصاحبه گفت من ۲۷ سالگی ایتقدر پولدار شدم که میتونستم یه جزیره بگیرم ولی کل اون پولو شرکت زد ...

شهرت عامل انگیزشه

ثروتمندترین مرد جهان

با کارا دلوین و امبرهرد تری سام زد😂

واقعا نابغس

لایک نکن
من شنیدم از دانشگاه انداختنش بیرون  و بعدا توی کارش هم ایده یکی از دوستاش رو دزدیده واسه برنام ...

ولی من مستند زندگیشو دیدم اینجوری نبود

اصلا ایلان ماسک خدای هوش.ولی تو چرا ارزش خودت رو میاری پایین به خاطر اینکه یک نفر باهوش .؟؟؟؟عزیزم هر انسانی در جهان برای کاری خلق میشه و بعد از یک مدتی هم از دنیا می‌ره مهم اینه که جایگاه خودش و رسالت خودش رو تو دنیا تعریف کنه و از خودش اثرهای مفید و مثبت بزاره.نه اینکه با ایجاد چندتا نرم افزار عالم و آدم رو به جون هم بندازه و در خدمت نیروهای شیطان کار کنه.