2777
2789
عنوان

کیا قهرن؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1882 بازدید | 122 پست
نه اون از خداشه من برم بگم مثلا فیلم چه ببینیم🤣 ولی میگم یه کاری یه روشی باشه اون سره حرف رو باز ک ...

برو حموم حولتو جا بزار از اونجایی که قهری مجبوری بدون حوله از جلوش رد بشی نتیجش میشه آشتی بنده مجردم این ترفند یکی از دوستامه

امشبم شب جمعه  چه شووود🤣🤣

افرین نکته ظریفی بود

ولی جدی میگما میتونی حساسش کنی ولی نه لباس خلبانی با شیوهایی ک خودت میدونی

اینجوریم منت کشی نکردی خودش اومده جلو

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی راحت عزیزم، دیگه اینکارهاش برام عادی شده، سال به سال هم نبینمش اصلا برام مهم نیست، بچه رو میمون ...

خوشبحالت بخدا..من نمیتونم ینی حتی اگه مقصر باشه  ببینم داره بدون اشتی،میخوابه میرم منت کشی😥الانم عادت کرده انگاز

با چه مدرکی رفته بود دیپلم؟ روزی چقد باهات میتونه حرف بزنه؟

مدرکشو نمدونم ولی خیلی سعی میکنه وقت بزاره.... بیشتر وقتایی ک پست هس

دیگ 2 یا 3 ساعتو میزاره مگه اینکه اماده باش باشن

مبتلا ب سندروم زیبای سلنوفیل 🌜✨ شادمهر 🙂❤ 
وا 😐 چ ربطی داشت 😂 علیرضا

آخه دوست پسر منم ک دیشب کات کردم باهاش یه جورایی توصیف کردی حس کردم اونو میگی 😂 این اسمش علیرضا نیس😒

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐

مثل این فیلما مصلا الکی بیوفت یا بگو اب جوش ریخته رو دستم یا یه شیشه بده بهش برات درش رو باز کنه 😂😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

یا مثل این فیلم هندی ها گوشه ساریت عه نه چیزه ببخشید گوشه دامت رو اتیش بزن 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂😂😂😂😂😁😁😁😁😁

دیونه هم خودتونین😁

من قهرم چه میدونم عشوه و ناز با لباس خوشگل جلوش رژه برو و بخواب ببین تا صبح نشده آشتی میکنه باهات

کاش تو بودی تو سرنوشتم،کاش فقط با خیالت طی نمیشد زندگی من،زیباترین روز برایم حتی یک روز زندگی با توست

شلوارک بپوش دمر بخواب جفتش 😐🖐️

یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
ماهم یکماهه قهریم  امشب هم خونه داداشم دعوتیم میریم دیگه

خب من دوس ندارم تو جمع کسی بفهمه قهریم

چون کلا خیلی اهل شوخی باهمیم

قهر باشیم لو میریم

امیدوارم روزی برسه که هیچکی هیچ غمی نداشته باشه🥺🙏🏻
مدرکشو نمدونم ولی خیلی سعی میکنه وقت بزاره.... بیشتر وقتایی ک پست هس دیگ 2 یا 3 ساعتو میزاره مگه ای ...

الهی انشاالله سالم و سلامت برگرده پیشت مرسی دخمل

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
خوشبحالت بخدا..من نمیتونم ینی حتی اگه مقصر باشه  ببینم داره بدون اشتی،میخوابه میرم منت کشی😥الا ...

واااای نه اصلا اینکارو نمیکنم،اولش اینکارو کردم هار شد رفت، الان اوه خودشو  بکشه برام اصلا مهم نیست، کلا بود و نبودش برام فرقی نمیکنه.