ولی جدی میگما میتونی حساسش کنی ولی نه لباس خلبانی با شیوهایی ک خودت میدونی
اینجوریم منت کشی نکردی خودش اومده جلو
حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟ ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونهستبرای تو دوستِ من بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم
یه چیزی میگم شاید توام تجربه کرده باشی ؛ یه وقتا دلت میخواد که دور از سرصدا شی؛ دوس داری خون ماه و تو تاریکی شب بپاشی؛ دوس داری لهشون کنی آدما رو زیر چرخ ماشین...
مدرکشو نمدونم ولی خیلی سعی میکنه وقت بزاره.... بیشتر وقتایی ک پست هس دیگ 2 یا 3 ساعتو میزاره مگه ای ...
الهی انشاالله سالم و سلامت برگرده پیشت مرسی دخمل
حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟ ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونهستبرای تو دوستِ من بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم