2777
2789
عنوان

سونو ان تی کی برم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 54 پست
اکو قلب جنین؟ نباید دکتر بنویسه؟ میشه بپرسم چرا؟

نه نیازی به نسخه نیست لزوما. 

ببین تو انومالی قلب رو فقط از این نظر بررسی میکنن که چهار حفره دیده میشه یا نه. نمیتونن خیلی از مشکلات قلب رو تشخیص بدن.بعضی مواقع پیش میاد که ظاهر ماجرا این هست که انومالی سالمه اما قلب مشکل داره که یا تو هفته های بالاتر نشون داده میشه که امکان سقط قانونی فراهم نیست یا بعد تولد ...و معمولا با فوت نوزاد مواجه میشیم. 

من خودم نمونه یه چنین بارداری. دکترم منو اکو نفرستاد... بعد تولد نوزادم سیاه شد و معلوم شد رگهای اصلی قلبش جا به جا بوده... حتی به جراحی هم نرسید... 

همه مشکلات قلبی هم اینجور نیست که حل نشن و خیلی حاد باشن. ادم به موقع بدونه دستش تو اقدام مناسب بازتره

نباید استرس بگیرین. اینم به عنوان یه چکاپ دقیقا 18 هفته انجام بدین. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انومالي چيه من واقعا نمدونم اینارو مرسی ک بهم گفتی 

12 هفته غربالگری رو که میری به سونوی ان تی معروفه. 

سونوی 18 هفته میشه انومالی. غربالگری دوم. 

توی انومالی تمام قسمت های مختلف جنین معده و قلب و دست و پاها و لب و کام و... خیلی چیزای دیگه بررسی میشه. 

فقط انومالی رو دقیقا 18 هفته برو. زودتر بری تشخیص شاید دقیقتر نباشه. بعد از انومالی همون روز یا فرداش از قبل برای اکوی قلب جنین نوبت بگیر. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
واقعا ممنونم ک کامل توضیح دادین  انشاالله گره از مشکلاتتون بازشه

قربونت... الهی که هیچ مادری رنج منو نکشه. 

هر سوالی داشتی در خدمتم. بلد باشم راهنمایی میکنم. 

قربونت... الهی که هیچ مادری رنج منو نکشه.  هر سوالی داشتی در خدمتم. بلد باشم راهنمایی میکنم.&n ...

انشاالله که همونی که اروم دلته معجزه ی زندگیته رو ب زودی زوووود ببینی

آهان،خیلی ممنونم ازتون❤️لطفا خیلی دعام کنید🌹

چشم عزیزم. همیشه برای تمام منتظرا و باردارا دعا میکنم... چشم

انشاالله که همونی که اروم دلته معجزه ی زندگیته رو ب زودی زوووود ببینی

ان شاءالله دعای شما در حقم به اجابت برسه... که خیلی محتاجم. 

به خدا میسپارمتون... ان شاءالله بغلت با معجزه خدا صحیح و سالم با خیر و عافیت پر بشه. 

ان شاءالله دعای شما در حقم به اجابت برسه... که خیلی محتاجم.  به خدا میسپارمتون... ان شاءالله ب ...

ممنون از دعای خوبت و کلام پر انرژیت 

برا دلت برا معجزه ی زندگیت از ته دلم دعا میکنم ب نیتتم ختم ایة الکرسی برمیدارم اخه ختم ۱۲مرتبه اش برا حاجت عالیه 

انشاالله حال دلتون درجه یک باشه و حضور خدا پررنگ 

ممنون از دعای خوبت و کلام پر انرژیت  برا دلت برا معجزه ی زندگیت از ته دلم دعا میکنم ب نیتتم خت ...

یک دنیا ممنون... این روزا از همیشه ویرون ترم... ان شاءالله منم به ارامش برسم تو یه لحظه می فهمی که هیچ جای زندگیت درست نیست... اون لحظه فقط خدا رو می بینی و ازش کمک میخوای.. زلزله بم تو خونه و زندگی و حال و روز من رخ داده... خاک شدم و راه به جلو و عقب ندارم... یعنی میشه با دعای شما راهی برای من هم باز بشه؟ من هیچم... هیچ. 

یک دنیا ممنون... این روزا از همیشه ویرون ترم... ان شاءالله منم به ارامش برسم تو یه لحظه می فهمی که ه ...

عزیزم توکل کنین بخدا نمدونم مشکلتون چیه اما ازته دلم براتون دعا کردم 

خدا ب وقت درد درمان میشه وقت تاریکی نور برا کسی راهش گم کردع راه ناامید نباش ترس ب دلت راه ندع خدا عاشق بنده هاشه تو باورش کن ازش بخاه اونم میدع 

دیدی بچه ها ب مامانشون میگن فلان چیز و میخایم مامانه حتی اگه نتونه ب هزار در میزنه تا برا بچه اش فراهم کنه مامانا خیلی جاها بی خیال خودشون میشن برا بچشون خدای منو تو دلسوزتر و مهربون تر از تموم مامان های دنیاست بهش اعتماد کن بهش تکیه کن 

خدا هزار دستانه 🥺قادر مطلق 🥺 

انشاالله برا حال دلت معجزه وار معجزه شه 

عزیزم توکل کنین بخدا نمدونم مشکلتون چیه اما ازته دلم براتون دعا کردم  خدا ب وقت درد درمان میشه ...

درسته عزیزم.... امیدوارم خدا دلمو اروم کنه. خیلی تنهام خیلی. 

عزیزم توکل کنین بخدا نمدونم مشکلتون چیه اما ازته دلم براتون دعا کردم  خدا ب وقت درد درمان میشه ...

راستش دیگه خودمم نمیدونم مشکلم چیه... اما الان احساس میکنم از خدا دور افتادم که هجوم مشکلات رو حس میکنم. افرادی تو دنیا قلبمو شکستن و قلب من شکسته شد چون وابسته بودم و گرنه نباید رفتارای سایرین داغونم میکرد. مرگ چه نعمت بزرگیه... دوست دارم مرگ رو بچشم و تمام. 

درسته عزیزم.... امیدوارم خدا دلمو اروم کنه. خیلی تنهام خیلی. 

الابذکر الله تطمن القلوب 

قطعا با یاد خداست که دل ها ارام میگیرد 

امیرالمومنین میفرمایند:حکمت وزیدن باد لرزیدن و رقصیدن شاخه ها نیست بلکه امتحان ریشه هاست 

دهه ی فاطمیه اس توسل کن ب مادر دوعالم چله حدیث کسارو بردار انشاالله بهترین ها برات مقدر میشه