2777
2789
عنوان

سونو ان تی کی برم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 54 پست
الابذکر الله تطمن القلوب  قطعا با یاد خداست که دل ها ارام میگیرد  امیرالمومنین میفرما ...

ممنون که وقت میذاری و ارومم میکنی. خدا دلتو اروم کنه. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
راستش دیگه خودمم نمیدونم مشکلم چیه... اما الان احساس میکنم از خدا دور افتادم که هجوم مشکلات رو حس می ...

متاسفنه هنر ادما گاهی میشه رنجوندن و دل شکستن اما بجای غصه رو خودت کار کن وابستگی هاتو ب ادما کم کن برا خودت ارزش قايل شو برا خودت وقت بزار خودتو بغل کن خودتو دوست داشته باش برا خودت هدیه بخر 

من یه جایی از زندگی ب مرحله ای از زندگی رسیدم ک روزی ۳۲ارامبخش روزانه مصرفم بود دکترایی ک جوابم کردع بودن اما معجزه رو زمانی دیدم ک از خدا دعوت کردم صداشوشنیدم 

از زندگی لذت ببر زندگی کردن ک هنر نیست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون که وقت میذاری و ارومم میکنی. خدا دلتو اروم کنه. 

ممنون برا دعای خوبت اما شک نکن من هیچ کارم اونی ک خواسته دلتو اروم کنه حرفشو ب گوشت برسونه من نیستم اون عزیزتر و نزدیکتر از این حرفاست خدا دوستت دارع و مراقبته 

متاسفنه هنر ادما گاهی میشه رنجوندن و دل شکستن اما بجای غصه رو خودت کار کن وابستگی هاتو ب ادما کم کن ...

نااگاهانه و از درد تنهایی و بچگی و بی تحربگی به کسی وابسته شدم که الان سالهاست تاوان اون اشتباه نادرست رو دارم میدم. میخوام دیگه نبینمش اما شرایطم طوریه که نمیتونم... از طرفی دیدنش مساوی میشه با جسارت و وقاحت بیشتر. خدا بهشت رو برای ما خواست من خودمو به یه باغ که نه به گل هم نفروختم... به منجلابی از فساد و حقارت و دروغ فروختم... زورم نمیرسه خودمو پس بگیرم... با گریه دارم برات مینویسم.  نمیدونم چرا شدی محرم اسرارم... و گوش شنوای دردام.  

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
نااگاهانه و از درد تنهایی و بچگی و بی تحربگی به کسی وابسته شدم که الان سالهاست تاوان اون اشتباه نادر ...

ب پی ویم برات ممکن پیام بدی 

اینکه درد دلت و گفتی خودتو توبیخ نکن اما اینکه چرا من شاید خدا خواسته ب واسطه ی من بنده چیزی رو بشنوی ک باید راهی رو ببینی ک باید 

ببين اگر منظورت ازمايشگاه و سونو هس ك قبول ميكنن احتمال زياد نيازي نيس نگران باشي اما اينكه ميگن هفت ...

نه من جنسیت مهم نیست میگم یه موقع برم که جنین زیادم کوچیک نباشه نتونن تشخیص بدن یا اشتباه بگن بعدا مشکل به وجود نیاد