2777
2789
عنوان

سونو ان تی کی برم؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1756 بازدید | 54 پست
منم مثل تو میترسم دیر برم چون دکتر زودتر گفته قبول نکنن

ببين اگر منظورت ازمايشگاه و سونو هس ك قبول ميكنن احتمال زياد نيازي نيس نگران باشي اما اينكه ميگن هفته ١١براي اينه ك اگر مشكلي بود مجدد چند هفته ي ديگه اخر سيزده يا چهار ه تكرار شه بازم مشكلي باشه تا قبل ٤ماه ميتونن جواز سقط بدن وگرنه ك تاريخ غربال اول از ١١تا١٣ ميشه رفت اما خوب برا اين احتمال ميگن ١١برین 

کسایی هم ک میگن دیر برین برا جنسیت میگن ک بنظرم جنسیت همون ۱۶تا۲۰مجدد بريم بهترع چون از جواب مطمنيم من برم غربال ميگم ك نميخام احتمال جنسيتم بدونم بيخود بعدا اگر عوض شه ادم يجوري ميشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا پس چرا دكترم گفت ٢٨برو انجام بدع تا عصر با جوابا بيا مطب 😐🤦‍♀️

خب جواب سونو رو ببینه. اخه بعضی دکترها اگه سونو خوب نباشه میگن سلفری انجام بده که دقیقتره. به جای اون ازمایش خون غربالگری. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
اهان سلفري چيه؟؟؟

اونم ازمایش خونه اما دقتش تو تشخیص سندروم ها 98 درصده. ولی گرونه. حدود 4 ملیون. 

چون غربالگری ها دقیق نیستن.... جدیدا هر کی رو دیدم غربالگریش مثبت شده مجبور شده سلفری یا امینوسنتز انجام بده و گفتن بچه سالمه. اما تو غربالگری ریسک رو بالا گزارش کرده. بیشتر افرادی که سن شون هم بالاست... 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
اونم ازمایش خونه اما دقتش تو تشخیص سندروم ها 98 درصده. ولی گرونه. حدود 4 ملیون.  چون غربالگری ...

انشاالله هيچ كس ب اون مرحله نرسه ببخشيد اما امينوسنتز چيه اونم خون ؟

من خيلي نگران غربالم برام دعا كن لطفا بسلامتي و دل خوش از اين بگذرم 

انشاالله هيچ كس ب اون مرحله نرسه ببخشيد اما امينوسنتز چيه اونم خون ؟ من خيلي نگران غربالم برام دعا ...

امینوسنتز از سلفری دقیقتره. اگه توی سلفری مشکل تشخیص داده بشه مجوز سقط نمیدن. باید امینو سنتز انجام بشه. امینوسنتز هم سونوگرافی از روی شکم انجام میشه بعد دکتر پریناتولوژیست جایی که مناسب تشخیص بده سوزن میزنه. ده سی سی از مایع اطراف جنین برمیداره و میبرین ازمایشگاه. این دقتش صد در صده

من بخاطر دلایلی۱۴هفته رفتم جنسیتم تشخیص داد😍 ولی خب دیره شما طبق تاریخ دکترت برو دیر بشه اصلا خوب ن ...

دقیق گفت یا باز احتمال داد؟

به نظرت منم ۱۴ هفته برم دقیق میگه؟؟

ان تی احتمال خیلی خیلی ضعیفی برام داد 

انشاالله هيچ كس ب اون مرحله نرسه ببخشيد اما امينوسنتز چيه اونم خون ؟ من خيلي نگران غربالم برام دعا ...

ان شاءالله کوچولوتون سالمه. و سرحال. این چیزا نباید نگرانت کنه بالاخره علم پزشکیه. ادم بدونه اقدام مناسبتری انجام میده. 

فقط از من به تو نصیحت... تو هم به هر کی میشناسی بگو. 18 هفته انومالی انجام دادی همون روز برای اکو قلب میری. حتی اگه انومالی بگه خوبه. چه دکترت گفته باشه چه نگفته باشه. 

عزیزم درکتون میکنم،منم مث شماهم هستم،ذکر لا حول والا قوه الا بالله العلی العظیم زیاد بخونید(میگن اگر ۴۰ مرتبه بخونید دیگه هیچ مشکلی براتون پیش نمیاد)

و توسل کنید به حضرت زهرا،ایشون خودشون هم مادر بودن،دو رکعت نماز هدیه به حضرت زهرا بخونید مث نماز صبح،اینا باعث میشه خیلییی آروم بشید،ایام فاطمیه هم هست توسل کنید به ایشون که همچی خوب پیش بره،انشاالله که نی نیتون سالم میاد بغلتون،برای منم خیلی دعا کنید❤️