2777
2789
عنوان

آهای شیرازیای با مرام! یک مشورت

581 بازدید | 37 پست

کرونی چجور جاییه برا سکونت ‌؟

خلوته ؟ برای ی نفر خانوم با یه بچه ی تنها از نظر امنیتش چجوریه؟

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

از شهر کمی دوره، ولی دامپزشکی، داروخونه، پست چن تا مغازه اباس فروشی وایطو چیا داریه

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از شهر کمی دوره، ولی دامپزشکی، داروخونه، پست چن تا مغازه اباس فروشی وایطو چیا داریه

قربون معرفتت بانو

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
داهاته که اونجا 

یعنی از قدیم بوده؟

کم کم داره بزرگ میشه ساخت وساز خیلی زیاد شده 

روستاش یه جورایی اصالت داره درسته؟

روستاش یه جورایی اصالت داره درسته؟

اصالتشو نمیدونم، ولی چون قیمتاش تا یه حدی نسبت به جاهای دیگه پایین تره هنه حور قومی توش هست

من الان نزدیک ۵تا خونواده از آشنا هامون اونجان

اگه خواستی فردا رنگ خالم میزنم دقیق برات میپرسم ببینم چه حوریه، خودشونم چند ماهیه رفتن 

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
اصالتشو نمیدونم، ولی چون قیمتاش تا یه حدی نسبت به جاهای دیگه پایین تره هنه حور قومی توش هست من الان ...

آره فدات شم خیلی لطف میکنی.. بیشتر میخوام از نظر امنیتش مطمئن شم اخه شوهرم کارش جوریه اخرهفته ها فقط میتونه بیاد پیشمون....مممنون میشم میشم ازت اگ بپرسی امنیتش چطوره (منظورم از نظر دزدی و ایناس)

آره فدات شم خیلی لطف میکنی.. بیشتر میخوام از نظر امنیتش مطمئن شم اخه شوهرم کارش جوریه اخرهفته ها فقط ...

باشه فردا زنکش میزنم میپرسم بعد تو سایت میام بهت میگم،، ففط کدوم محله یا خیابون هستین که بپرسم؟ 

باشه فردا زنکش میزنم میپرسم بعد تو سایت میام بهت میگم،، ففط کدوم محله یا خیابون هستین که بپرسم؟  ...

من تا حالا نیومدم کرونی  ... میخوام بیام خونه ها رو ببینم البته اگ از نظر امنیتش مطمئن شم بعدش میام‌اخه شوهرمم خیلی زیاد حساسه و باید قطعی مطمئنش کنم...

عزیزدلم پس منتظرتون میمونم گلم اگ برات مشکل نیست فردا همینجا بهم بگو خاله تون چی گفت...بازم ممنون از لطف و محبتت

من تا حالا نیومدم کرونی  ... میخوام بیام خونه ها رو ببینم البته اگ از نظر امنیتش مطمئن شم بعدش ...

اگر از نظر مالی مشکلی نداری برو شهرک سامان، نسبت به کرونی از همه لحاظ بهتره