2777
2789
عنوان

آهای شیرازیای با مرام! یک مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 581 بازدید | 37 پست
من تا حالا نیومدم کرونی  ... میخوام بیام خونه ها رو ببینم البته اگ از نظر امنیتش مطمئن شم بعدش ...

باشه من فردا زنگش میزنم کامل میپرسم، ولی تو محله خالم اینا که افغانی ناخلف و مواد فروش وساقی که هست، اینا از مجبوری رفتن اونجا، خونشون آماده بشه میرن خونه خودشون

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
اگر از نظر مالی مشکلی نداری برو شهرک سامان، نسبت به کرونی از همه لحاظ بهتره

آره متاسفانه مشکل مالی داریم .آخه خیلی هزینه ها مون بالاس مجبورم جای ارزون برم.البته عاشق روستا و فضای باز روستا هم هستم🙂 

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره متاسفانه مشکل مالی داریم .آخه خیلی هزینه ها مون بالاس مجبورم جای ارزون برم.البته عاشق روستا و فض ...

باشه برات میپرسم

این روزا می دیگه نشکل مالی نداره

خودم یک ماه دنبال خونه بودم تا امرووز صبح یه خونه یه خوابه پیدا کردم به زور و هزار خواهش وتمنا ۷۰با۲تازه من یه شهر کوجیک هستمو خونه هم جای متوسط شهر گرفتم 

دوستان وعزیزان نی نی سایتی این کاربری چهارممه لطفا نترکونیدم😐😐درضمن کاربری قدیمی هستم😁😁😁
باشه من فردا زنگش میزنم کامل میپرسم، ولی تو محله خالم اینا که افغانی ناخلف و مواد فروش وساقی که هست، ...

خدای من😨 

خدا رو شکر که شما بودین که بهم مشورت بدین

متاسفانه املاکیا و صابخونه ها همه چیو گل بلبل نشون میدن.واقعا ممنونم ازت همینی که درمورد مواد فروشا بهم گفتی برام کافیه دیگه از خاله جون نپرس مهربانم . به هیچ وجه اونجا نمیرم 

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃
خدای من😨  خدا رو شکر که شما بودین که بهم مشورت بدین  متاسفانه املاکیا و صابخونه ها همه ...

همه جاش مثل هم نیست 

ولی مثل بعضی از محله ها نیست که قدیمی باشه و یه سری آدمای خاص اونحا باشه همه جور قومی توش هست

شایدم این قسمت خالم اینا اینحور باشه من تو عمرم دوبار رفتم خونشون

باشه برات میپرسم این روزا می دیگه نشکل مالی نداره خودم یک ماه دنبال خونه بودم تا امرووز صبح یه خون ...

وای  اینقده گرونه شیراز و روستاهای اطرافش که نگو،جاهایی هم که ارزونه امنیتش پایینه ، رهن و اجاره توی روستاها هم گذاشتن دویست با دو تومن یا دویست و پنجاه یا سیصد رهن خالی....خدا به همه مون کمک کنه یه خونه ی خوب با یه صابخونه ی خوب ومنصف گیر همه مون بیاد

وای  اینقده گرونه شیراز و روستاهای اطرافش که نگو،جاهایی هم که ارزونه امنیتش پایینه ، رهن و اجار ...

کار شوهرت جیه؟ نمیتونید برید فیروزآباد یا کوار؟ 

کار شوهرت جیه؟ نمیتونید برید فیروزآباد یا کوار؟ 

شوهرم فرهنگیه . فیروز اباد و کوار یه مقدار دوره از شیراز.اخه بچمو هفته ای دو بار باید ببرم شهر کلاس توانبخشی داره یه مقدار واسه تردد مشکل پیدا میکنم

شایدم اخرین گزینم لپویی مسکن مهر باشه

شوهرم فرهنگیه . فیروز اباد و کوار یه مقدار دوره از شیراز.اخه بچمو هفته ای دو بار باید ببرم شهر کلاس ...

آها، باشه من برات سوال میکنم ببینم کجا ها از نظر قیمت و امنیت مناسبه بهت میگم، شوهرخالم اصالتا یرازیه محله ها رو تقریبا خوب میشناسه

آها، باشه من برات سوال میکنم ببینم کجا ها از نظر قیمت و امنیت مناسبه بهت میگم، شوهرخالم اصالتا یرازی ...

فدای محبتت عزیزدلم لطف بزرگی در حقم میکنی خدا ازت راضی باشه 🙏💔💋

فدای محبتت عزیزدلم لطف بزرگی در حقم میکنی خدا ازت راضی باشه 🙏💔💋

مرسی، هروقت تونسی برام دعا کن تومسیر سختی از زندگیذقرار گرفتم، دعا کن بتونم ار پسش بربیام

مرسی، هروقت تونسی برام دعا کن تومسیر سختی از زندگیذقرار گرفتم، دعا کن بتونم ار پسش بربیام

چشم حتما اگ قابل باشم.ان شالله بحق حضرت فاطمه سلام الله و حضرت شاهچراغ بهترین تقدیر ها برات رقم بخوره....الهی ک ازین مسیر سخت به سلامت و به آسانی عبور کنی ...اللهم یسر لی اموری کلها و حَوّل حالنا بحسن حالک

چشم حتما اگ قابل باشم.ان شالله بحق حضرت فاطمه سلام الله و حضرت شاهچراغ بهترین تقدیر ها برات رقم بخور ...

ممنون