2777
2789
عنوان

کسی هست زبانش خخیلییی خوب باشه؟🥺

121 بازدید | 12 پست

سوال دارم.

آهنگ him and I رو اگ شنیده باشید درمورد اونه که چرا تو این قسمت که میگه it's him and I به جاش نمیگه him and me ??????

یا یه فیلم سینمایی هست که اسمش us and them هستش 

چرا نداشتن we and they ؟

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به صورت سادش بخوام بگم him معادلش به صورت اول شخص میشه i Me میشه he وقت میگه him کنارش مقابلش که I ...

نفهمیدم🥲

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
یه معنی میده چ فرقی داره😐 برا زیباییه

حتما فرق داره ک پرسیدم

عزیزم اینا ضمیر های دیگن مثلا me یعنی خودم نمیگه اون و خودم

ولی I یعنی من... اون و من 

این آهنگه رو خودمم شنیدم معنیش ب فارسیش اینجوریه میشه ولی دلیل دیگش از لحاظ گرامری چون گفته him بعدش باید از ضمیر های مثل اون استفاده کنه مثلا him and her 

Him and them

خواستی کامل یادبگیری شهاب اناری بگیر 

مرسی عزیزم