2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من اومدم😁😅

☺️😇😊🥰🌞☀️🧭💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
سلاممم خوش اومدی  ازمون جمعه ام رو چطور میدم🥺😂قبلیا همه خرااااب این چطور میشه ؟ کی پیشرفت د ...

سلام دوست خوبم ، یه دنیا فدای تو عزیزدلم😊☺️🤗😇🥰

خب فکر میکنم همه چی بستگی به تلاشت داره ، اگه جدی باشی و مطابق با برنامه ی آزمون هم که شده درس بخونی ، ترازت بالاتر میره ، به شرطی که تعداد غلط هات کم باشه چون به ازای تعداد غلط هات ، یعنی اگه غلطی نداشته باشی و فقط همونا رو که بلدی جواب بدی ،میتونی تا 400 تا پیشرفت تراز داشته باشی 

تازه اگه درس ها رو خوب خونده باشی و فقط سوال هایی که بلدی جواب بدی و درصد های همه ی درسهات همه مثل هم و نزدیک به هم و همگی تا حدودی بالا باشن ، اگه دقیق کار کنی تا 1000 تا هم میتونی پیشرفت تراز داشته باشی.

همه چی به تلاش های خودت بستگی داره ، اگه اراده کنی و جدی باشی در درس خوندن ، قطعا موفق میشی دوست خوبم و درس خوندن چه برای آزمون باشه یا مدرسه ، در نهایت باعث پیشرفت درسیت برای تمامی آزمون های مدرسه و آزمون های آزمایشی میشه و میتونی شاگرد ممتاز این ترم در امتحانات پایانی بشی دوست خوبم 😊☺️🤗😇🥰  

☺️😇😊🥰🌞☀️🧭💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
حس آقای میم بعد از اون شب ک بهش پیام دادم چیه؟کی پیام میده کی پا پیش میزاره؟؟؟

خب اون فکر میکنم در حال فکر کردنه ، و داره همه چی رو با هم تحلیل می‌کنه و آینده رو هم در نظر میگیره ، اگه بتونین با هم دیگه خوب پیش برین ، تا چند ماه آینده اون چیزی که میخوای اتفاق می افته😊☺️🤗😇🥰

سلام دوست خوبم ، یه دنیا فدای تو عزیزدلم😊☺️🤗😇🥰 خب فکر میکنم همه چی بستگی به تلاشت داره ، اگه جد ...

۴۰۰۰عه آزمونام مشاورم میگه اصلاا خوب نیست

آره دلیلشم اینه ک غلط هام زیاده

ممنون بابت توضیحاتت😍😍😍😍💛❤️❤️❤️یه دنیا ممنونم 

خب اون فکر میکنم در حال فکر کردنه ، و داره همه چی رو با هم تحلیل می‌کنه و آینده رو هم در نظر میگیره ...

اونیکه جدیدا ازش خوشم اومده چه زمانی بهم پیشنهاد میده؟

چشماش قهوه ایه و اندامش متوسط رو به لاغره.

اونیکه جدیدا ازش خوشم اومده چه زمانی بهم پیشنهاد میده؟ چشماش قهوه ایه و اندامش متوسط رو به لاغره.

خب فکر میکنم کمی زمان ببره چون تازه باهاش آشنا شدی و تازه اونو شناختی ، یه مدت ممکن طول بکشه ، اما سعی کن توی این مدت کارهات رو هم بتونی خوب پیش ببری که از گذر زمان غافل نشی و وقتت هم بیهوده هدر نره 

پسرا آدم های خیلی خیلی مرموزین ، ولی اونا هم آدمن ، اون میخواد تو رو خوب بشناسه و بعداً اقدام کنه دوست خوبم😊🤗😇🥰☺️