2777
2789

ما نفهمیدیم قهوه بخوریم یا نخوریم من معتاد قهوه بودم باید تو جام میخوردم بعد بلند میشدم رفتم دکتر گفت هم کیست سینه داری هم تخمدان گفتم دلیلش میشه از قهوه شکلات تلخ باشه گفت مصرف کافئین زیاد یکی از دلایلشه الان یکماه نخوردم هفته ای دوتا نسکافه میخورم 

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلبت تو سینه ت می کوبه؟؟؟ضربان قلبو چجوری فهمیدی؟

آره،  قشنگ می کوبه ، انگار یکی دنبالم کرده .... 

من خودم معتاد به قهوه ام 

متاسفانه دخترم رو هم اینجوری کردم 

در صورتیکه تو خیلی کشورها ، تا ۱۸ سالگی قهوه رو با مقدار خاصی باید به بچه ها بدی 

دختر من از ۱۴ سالگی روزی دوبار رو می خوره و برای اون خیلی نگرانم 

آره،  قشنگ می کوبه ، انگار یکی دنبالم کرده ....  من خودم معتاد به قهوه ام  متاسفانه ...

منم قهوه زباد میخورم،اما سالهایی م بوده ک قهوه نمیخوردم و قلبم یهوو تو قفسه سینه م میکوبیده،چند ثانیه طول میکشه بعد تموم میشه میترسم گاهی

منم قهوه زباد میخورم،اما سالهایی م بوده ک قهوه نمیخوردم و قلبم یهوو تو قفسه سینه م میکوبیده،چند ثانی ...

من برای دخترم هولتر گذاشتم ، و ضربان اونو در زمان خوردن قهوه چک کردم ، برای دخترم هیچ تفاوتی نمی کرد ،  ولی در کل به نظرم قطعا یکی قهوه و یکی دارچین بی تاثیر نیست حالا بقیه رو واقعا مطلع نیستم . 

در نهایت حتی اگه تاثیر هم بزاره ، از نظر روحی ، من خیای وابسته ام به قهوه و ترکش برام سخته