2821
2789
عنوان

بد غذایی کودک

142 بازدید | 13 پست

سلام رفقا

پسر من سه سالشه.الان حدودا ۴-۵ ماهه خیلی بدغذا شده.هم خییییییلی کم میخوره و هم اینکه محدود میخوره.

مثلا فقط برنج ساده یا فقط سیب زمینی سرخ شده.

قبلا خیییلی متنوع میخورد ولی الان کلا یه جور چندشی به غذا نگاه میکنه!

هله هوله از دم دستش برداشتم ولی اشتهاش درست نشد!

کلا هم ریز نقش هستش.

سعی میکنم هی بهش گیر ندم که بخور بخور که حساسیت ایجاد نشه براش ولی خودم رو از درون میخورم هااااا!!!

البته باباش و کلا خانواده پدریش خیلی بدغذا و بد ادا هستن.ولی من خوش غذام و سعی کردم پسرم هم با غذاهای متنوع بار بیارم ولی از یه جایی به بعد شکست خوردم!

واقعا نمیدونم چی بهش بدم دیگه؟فقط نون خالی و برنج‌ساده و‌سیب زمینی و گاهی هم کمی مرغ با برنج!

عاشق میوه بود ولی الان فقط نارنگی و کاهو و خیار میخوره…

واقعا کم آوردم…

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله.تقریبا یا هر روز یا یه روز درمیون…

چه میشه کرد سعی کن مولتی بهش بدی حداقل ویتامینای بدنش کم نشه پیتزا با گوشت چرخ کرده و مرغ واسش درست کن اش رشته خوبه واسشون جوهم بریز داخلش تنوع بده شاید خوشش بیاد بخوره بچه ها اکثرا ساندویچ دوست دارن توخونه درست کن

پسر منم چند وقتی که این طور شده کتلت و کباب تابه فقط میخوره 🤕🤕🤕خسته شدم یبوست شدیدم داره 

دختر منم یبسه فقط پودر پیدرولاکس روزی یه قاشق تواب یا اب میوه قاطی کن بده بخوره خوب میشه منم جونم نمیگیره وگرنه خوب جواب میده غذاهم خوب میخوره

پسر منم یه سنی اینجوری شد تا ۷ سالگی😐 خیلی بد بود همه غذایی نمیخورد میخواستیم بریم مهمونی عذاب داشتم که غذا نخوره.

باباش جلوی پسرت از غذا ایراد میگیره؟

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

پسر منم یه سالشه هیچی نمیخووووره. به میوه لب نمیزنه تا حالا ابمیوه نخورده غذا گاها فقط تیلیت میخوره. فقط شیرخشک میخوره. چیکااااارکنم

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
پسر منم یه سنی اینجوری شد تا ۷ سالگی😐 خیلی بد بود همه غذایی نمیخورد میخواستیم بریم مهمونی عذاب داشت ...

واااییی از مصیبت غذا نخوردن…

نه باباش جلوش ایراد نمیگیره.انقدر گفتم که نگو نگو اونم نمیکه!

البته باباش هم خیلی بهتر از قبل شده…یعنی عذااااابی داستم اون اوایل ازدواج از دست غذا خوردن و نخوردنش!!!

الان خیلی غذاهای بیشتری میخوره

پسر منم یه سالشه هیچی نمیخووووره. به میوه لب نمیزنه تا حالا ابمیوه نخورده غذا گاها فقط تیلیت میخوره. ...

پسر من یک سالش بود و تازه غذاخور شده بود به هییییچی رحم نمیکرداااا به هیییچی…ولی الان…

ببخش گلم توروخدا من بقایا دارم اون قرص اخرس که دکتر دادچی بود اسمش؟من متیل داد دفع نشد نمیخوام برم کورتاژ

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓